Māte un meita sava izskata "uzlabošanai" iztērējušas jau vairāk nekā 75 tūkstošus eiro. FOTO
Džordžīna Klārka un viņas meita Keila uzskata, ka izskatās lieliski.
Trakā pasaule
2016. gada 16. aprīlis, 15:51

Māte un meita sava izskata "uzlabošanai" iztērējušas jau vairāk nekā 75 tūkstošus eiro. FOTO

Jauns.lv

Britu sievietes Džordžīna Klārka un viņas meita Keila iztērējušas 60 000 mārciņas (75 400 eiro), lai "uzlabotu" savu izskatu. To visu finansē 21 gadu vecā meita.

39 gadus vecā Džordžīna Klārka vēlējās uzlabot savu izskatu, "lai izskatītos tāpat kā viņas elks  - Bārbija", bet viņas meita Keila vēlējās būt līdzīga Ketijai Praisai. Viņa jau kopš 11 gadu vecuma sapņoja par krūšu palielināšanu un, tiklīdz vecums to atļāva, uzreiz gūlās zem skalpeļa. Drīz pēc tam Kaila pierunāja arī savu māti, lai viņa uzlabo lūpas, bet tagad abas vairs nespēj rimties. Sava izskata uzlabošanai māte un meita jau iztērējušas 60 000 mārciņas (75 400 Eiro).

Operāciju izmaksas finansē Keila, kura izģērbjas vebkameras priekšā un strādā par strīptīzdejotāju, tādējādi sapelnot naudu nākamajām procedūrām. Māte Džordžīna to atbalsta un viņai pret meitas darbu nav iebildumu.

"Esmu tika laimīga, ka man ir tāda meita kā Keila, kura apmaksā manas procedūras. Es ar viņu ļoti lepojos," stāsta Džordžīna.

Keila par savu neparasto izskatu neizjūt kompleksus: "Kad mēs ejam pa ielu, visi mūs ievēro un komentē mūsu lielās lūpas, bet tās joprojām nav pietiekami lielas. Ja citiem cilvēkiem nepatīk kā es izskatos, tās ir viņu problēmas. Tas ir mans ķermenis un es to mīlu. Man ļoti patīk mākslīgs izskats. Plastiskā ķirurģija - tas ir veids kā saliedēt mūs kā māti un meitu. Mēs vēlamies lielas krūtis, lielus dibenus un izskatīties vēl līdzīgākas Bārbijai."

   

Kasjauns.lv/Foto: Vida Press

Tēmas