Joprojām jaukā sieviete. Džūlija Robertsa arī 48 gados izskatās lieliski šortiņos. FOTO
Džūlija Robertsa filmas "Mothers Day" pirmizrādes vakarā Losandželosā un pirms 26 gadiem uzņemtajā filmā "Jaukā sieviete" kopā ar Ričardu Gīru.
Slavenības
2016. gada 17. aprīlis, 12:02

Joprojām jaukā sieviete. Džūlija Robertsa arī 48 gados izskatās lieliski šortiņos. FOTO

Jauns.lv

Holivudas dīvai Džūlijai Robertsai ir jau 48 gadi, viņa ir trīs bērnu māte, taču aktrise aizvien izskatās tikpat labi kā viņas visu laiku populārākajā filmā „Jaukā sieviete”. Tolaik Robertsai bija vien 22 gadu.

Līdz ar bērnu piedzimšanu aktrise Džūlija Robertsa reti filmējas, tā vietā dodot priekšroku bērnu audzināšanai un būšanai kopā ar ģimeni. Taču nesen kā aktrise beigusi darbu pie vienas no filmām un Holivudā apmeklējusi jaunās kinolentes „Mother’s Day’ pirmizrādes vakaru.

Saviesīgajam vakaram Robertsa bija izvēlējusies baltu kostīmu, kam pieskaņojusi melnu blūzīti. Klasisku svārku vietā aktrise devusi priekšroku īsiem šortiņiem, demonstrējot savas aizvien slaidās kājas. Melnās augstpapēžu laiviņas aktrise saskaņojusi ar melno blūzi ar baltajām pogām. Kastaņbrūnās matu cirtas aktrise bija saņēmusi vaļīgā mezglā, dažām šķipsnām ļaujot brīvi krist pār seju. Lūpas viņa ietonējusi maigi rozā krāsā, bet brūnās acis akcentējusi ar brūnām ēnām.

Filmā „Mother’s Day” Džūlija Robertsa atveido vienu no galvenajām lomu. Filmas režisors ir Garijs Māršals, tieši viņš pirms 26 gadiem radīja skatītāju aizvien iecienīto romantisko komēdiju „Jaukā sieviete”.

Jaunajā kinolentē redzēsim arī aktrisi Dženiferu Anistoni. Arī 47 gadus vecā seriāla „Draugi” zvaigzne pirmizrādes vakaram izvēlējusies mini šortiņus. Atšķirībā no kolēģes Robertsas, Anistone koptēlu ieturējusi melnā krāsā.

Ja ir tādas skaistas kājas, kā abām talantīgajām aktrisēm, kāpēc gan neizvēlēties koķeto mini?!


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press