Populāra aktrise par pusmiljonu samazina cenu, lai varētu pārdot māju. FOTO
Aktrise Ali Lārtere par 555 000 ASV dolāru samazinājusi sākotnēji prasīto summu un savu māju Holivudhilsā. Ja viņai izdosies māju pārdod par samazināto summu, aktrise šā kā tā labi nopelnīs. Lārtere māju iegādājās 2009. gadā par 2,925 miljoniem ASV dolāru.
Slavenības
2016. gada 17. aprīlis, 19:07

Populāra aktrise par pusmiljonu samazina cenu, lai varētu pārdot māju. FOTO

Jauns.lv

Seriāla „Izredzētie” („Heroes”) aktrise Ali Lārtere (40) pagājušā gada septembrī nekustamo īpašumu tirgū pārdošanai izlika savu māju Holivudhilsā, par to prasto 4,85 miljonus ASV dolāru. Tagad viņa cenu samazinājusi par 555 000 dolāru. Varbūt par 4,295 miljoniem viņai māju tomēr izdosies pārdot...

Ali Lārteres mājā ir četras guļamistabas un sešas vannasistabas. Ēkā ir preses telpa un sporta zāle, kuru var izmantot arī kā darba kabinetu. No dzīvojamās telpas un ēdamzāles lielas stikla durvis ved uz āra terasi. Piemājas pagalmā ierīkots arī baseins un spa zona.

Ali Lārteres modernā 510 kvadrātmetru lielā māja celta 2007. gadā.

Ja aktrisei māju izdosies pārdot par šobrīd prasīto samazināto summu, viņa šā kā tā ievērojami nopelnīs. Lārtere šo īpašumu iegādājās 2009. gadā par 2,925 miljoniem dolāru. Tas notika divus mēnešus pēc viņas kāzām ar amerikāņu stand-up komiķi, aktieri un rakstnieku Heizu Makarturu (38).

Iespējams, ģimene šo māju vēlas pārdot, lai iegādātos lielāku savai augošajai ģimenei. Ali un Heizs ir vecāki dēlam Teodoram (5) un meitai Vivjenai, kurai šā gada janvārī nosvinēta gada jubileja.

Ali Lārtere jeb pilnā vārdā Alisone Elizabete Lārtere dzimusi 1976. gada 28. februārī. Viņa vislabāk pazīstama ar Nikijas Sandersas un Treisijas Strausas lomu telekanāla NBC seriālā „Heroes”, ko pie mums skatītāji pazina ar nosaukumu „Izredzētie”. Lārtere filmējusies kinolentē „Varsity Blues”, šausmu filmās „House on Haunted Hill” un „Final Destination”. Pateicoties otrā plāna lomām filmās „Legally Blonde” un „A Lot Like Love”, viņa saņēmusi piedāvājumus filmēties galvenajās lomā filmā „Marigold” un trillerī „Obsessed”. Viņa atveidojusi arī video spēļu varoni Klēru Redfīldu filmās „Resident Evil: Extinction” un „Resident Evil: Afterlife”.


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press

Tēmas