foto: Vida Press
Tā Pamela Andersone ierodas pie sava mīļotā, kurš jau vairākus gadus ieslodzīts mājā Londonas centrā
Bijusī seriāla „Pludmales patruļa” zvaigzne Pamela Andersone dodas uz Ekvadoras vēstniecību Londonā, kur jau piecus gadus mitinās viņas mīļotais vīrietis „WikiLeaks” dibinātājs Džulians Asanžs. Andersones un Asanža romāns aizsācies 2014. gadā.
Slavenības
2017. gada 7. decembris, 13:18

Tā Pamela Andersone ierodas pie sava mīļotā, kurš jau vairākus gadus ieslodzīts mājā Londonas centrā

Kasjauns.lv

Šā gada pavasarī pasaule pirmoreiz uzzināja par to, ka seksbumba Pamela Andersone (50) par savu mīļoto vīrieti sauc „WikiLeaks” dibinātāju Džulianu Asanžu (46), kurš jau piecus gadus nevar pamest Ekvadoras vēstniecības ēku Londonā. Reti kurš uzskatīja, kā šādas attiecības var būt nopietnas. Izrādās tomēr var. Nesen Pamela atkal manīta dodamies uz vēstniecības ēku, lai tur satiktu savu mīļoto.

Kādā no nesenām intervijām bijusī seriāla „Pludmales patruļa” zvaigzne Pamela Andersone atzinusi, ka abi ar Džulianu Asanžu kļuvuši „ļoti tuvi”, kā arī atzīmējusi, ka ir pazīstami jau kopš 2014. gada. Sarežģītie tikšanās apstākļi abu attiecības tikai darot jo stiprākas.

Pamela Andersone dodas apciemot mīļoto Džuljenu Asanžu

Bijusī seriāla „Pludmales patruļa” zvaigzne Pamela Andersone devusies uz Ekvadoras vēstniecību Londonā, kur jau piecus gadus ieslodzīts „WikiLeaks” dibinātājs Džuljens ...

gallery icon
16

Nesen, eleganti ģērbusies, Pamela atkal apmeklējusi mīļoto Ekvadoras vēstniecībā Londonā. Viņa bija tērpusies šauros gaiši dzeltenos zīmuļsvārkos, kas sniedzās pāri ceļgaliem, baltā „vintage” stila blūzē ar volāniem un rotājusies ar pērļu virtenēm. Kājās bijusī „Playboy” modele bija apāvusi garus gaišus zamša zābakus, bet ap pleciem aplikusi gaiši zilu mākslīgās kažokādas kažociņu, kas ir no viņas pašas eko draudzīgās apģērbu kolekcijas „Only Me”. Šādu kažociņu iespējams iegādāties par 297.20 sterliņu mārciņām (337.03 eiro).

foto: Vida Press
„WikiLeaks” dibinātājs Džulians Asanžs.

Atgādināsim, ka Andersones mīļotais vīrietis „WikiLeaks” dibinātājs Džulians Asanžs nevar pamest Ekvadoras vēstniecību, kur dzīvo jau kopš 2012. gada vasaras. Šī valsts sniegusi viņam politisko patvērumu. Vēstniecība atrodas dzīvojamajā mājā Naitsbridžas rajonā Londonā. Asanžs tajā mitinās nelielā istabiņā, kurā no ērtībām pieejama vien paštaisīta duša, vienguļamā gulta, dators, trenažieris un iedeguma lampa.

Pamela Andersone dodas prom pēc mīļotā apmeklējuma

Tik eleganti un saskaņoti ģērbusies aktrise Pamela Andersone Ekvadoras vēstniecībā Londonā apmeklēja savu mīļoto vīrieti Džulianu Asanžu. Ekvadora piešķīrusi viņam ...

gallery icon
17

2012. gada 27. septembrī ASV atzina Džulianu Asanžu par valsts ienaidnieku. Pamela un Džulians iepazinās 2014. gadā, pateicoties abu kopējai paziņai – modes dizainerei Vivjenai Vestvudai (75). „Es ar Džulianu sarunās pavadīju vairāk laika nekā ar visiem saviem vīriem kopā ņemot,” atzinusies Pamela Andersone, kura precēta bijusi četras reizes. „Mēs pat iedomāties nevarējām, ka tas pāraugs romantiskās attiecībās. Mēs tikai gribējām apvienot spēkus, lai paveiktu kaut ko patiešām svarīgu. Vienkārši tā sanāca.”

Pamela Andersone ierodas "Pludmales patruļas" rīmeika filmēšanas laukumā

gallery icon
8

Pamela Andersone seriālā „Pludmales patruļa” deviņdesmitajos gados

gallery icon
10