foto: Vida Press
Aktrise Anna Heteveja nopērk jaunu māju un uzreiz sarīko tajā ballīti
Pavisam nesen aktrise Anna Heteveja ar vīru un pusotru gadu veco dēliņu pārcēlusies uz jaunām mājām Konektikutas štatā ASV.
Slavenības
2017. gada 5. decembris, 09:17

Aktrise Anna Heteveja nopērk jaunu māju un uzreiz sarīko tajā ballīti

Kasjauns.lv

Filmu „Princese pret pašas gribu” un „Nožēlojamie” aktrise Anna Heteveja (35) un viņas vīrs aktieris un uzņēmējs Adams Šulmans izdevuši 2.8 miljonus ASV dolāru par jaunu māju Konektikutā. Pāris tajā ievācies īsi pirms Pateicības dienas un jau sarīkojis pirmos svētkus ģimenei un draugiem. Ielūkojamies, kā izskatās Hetevejas jaunajās mājās!

foto: Vida Press
Aktrise Anna Heteveja.

Aktrises Annas Hetevejas jaunais īpašums atrodas pie okeāna. Mājā ir piecas guļamistabas un sešas vannasistabas. Kopumā apdzīvojamā platība sasniedz 465 kvadrātmetrus. Pie mājas ir apsildāms peldbaseins, āra virtuve, kā arī „dekoratīvs angļu dārzs”.

Aktrises Annas Hetevejas māja Konektikutā

Aktrise Anna Heteveja un viņas vīrs aktieris un uzņēmējs Adams Šulmans izdevuši 2.8 miljonus dolāru par māju Konektikutā.

gallery icon

Lai gan Hetevejai un viņas ģimenei māja ir jauna, ēka celta jau aizvadītā gadsimta divdesmitajos gados.

Kaimiņi zina teikt, ka atpazinuši slaveno ģimenīti, kad tā vietējā pārtikas veikalā pirkusi visu nepieciešamo Pateicības dienas tītara pagatavošanai.

foto: Vida Press
Anna ar vīru Adamu Šulmanu un dēlu Džonatanu.

Heteveja un Šulmans apprecējās 2012. gada 29. septembrī, un aizvadītā gada 24. martā pasaulē nāca viņu pirmdzimtais – dēliņš Džonatans.

Pāris aizvadītajā gadā iegādājies arī dzīvokli Ņujorkā, par to samaksājot līdzīgu cenu. Apartamenti lielpilsētā viņiem izmaksājuši 2.55 miljonus ASV dolāru.

Apprecējusies aktrise Anna Heteveja

gallery icon