Ledžendam un Tīgenai piedzimusi meita!
Modele Krisija Tīgena un mūziķis Džons Ledžends sagaidījuši pasaulē savu pirmdzimto – meitiņu, kurai devuši vārdu Luna Simona Stīvensa.
Slavenības
2016. gada 18. aprīlis, 16:15

Ledžendam un Tīgenai piedzimusi meita!

Jauns.lv

Mūziķis Džons Ledžends (37) un modele Krisija Tīgena (30) sagaidījuši pasaulē savu pirmdzimto. 14. aprīlī pārim piedzimusi meitiņa, par ko dažas dienas vēlāk laimīgie vecāki pavēstījuši arī saviem sociālo tīklu sekotājiem.

„Viņa ir šeit!” savā „Instagram” blogā ierakstījusi Krisija Tīgena, pastāstot, ka meitiņa, piedzimstot svērusi 6 mārciņas un 11 unces (3.33 kg). Jaunie vecāki jau atklājuši plašākai sabiedrībai, kādu vārdu devuši pirmdzimtajai. „Luna Simona Stīvensa, mēs tik ļoti tevi mīlam! Esam miegaini. Ļoti miegaini,” sociālajos tīklos raksta Krisija. Zināms, ka Luna pasaulē nākusi 14. aprīlī. Meitenītei dots uzvārds Stīvensa, kas ir Džona Ledženda īstais uzvārds. Viņš pasaulē nācis kā Džons Stīvenss.

Ledžends un Tīgena apprecējās 2013. gadā, taču ceļš līdz mazulim bija ļoti grūts un sarežģīts. Simtiem un tūkstošiem sieviešu būtu „gatavas nogalināt” par tādu augumu, kāds redzams Krisijai, kad viņa pērn Zanzibārā puskaila pozēja prestižā žurnāla „Sports Illustrated” rīkotajā fotosesijā. „Es tolaik ārstējos no neauglības,” žurnālam „People” atklāj modele. „Es veicu savas injekcijas arī Zanzibārā, man līdzi bija medicīnas piederumu komplektiņš. Nebija viegli, jo no šīm injekcijām tu uzpūties un tiec pie zilumiem, ja trāpi iedurt nepareizā vietā.”

Krisija atklāj, ka vizāžistiem nācies ne tikai grimēt viņas seju, bet ar grima krāsām arī retušēt zilumus uz viņas miesas. Taču ārstēšanās kurss atmaksājies un pāris laimīgi pasaulē sagaidījis tik ļoti ilgoto mazuli.

     

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press, Instagram