Šis video liks noskurināties tiem, kuriem riebjas čūskas (vājiem nerviem neiesakām!) FOTO. VIDEO
Drosmīgs puisis baseinā kopā ar pitonu.
Trakā pasaule
2016. gada 18. aprīlis, 17:03

Šis video liks noskurināties tiem, kuriem riebjas čūskas (vājiem nerviem neiesakām!) FOTO. VIDEO

Jauns.lv

Tikai pats drosminieks zina, kāpēc viņam sakārojās ar šo pitonu ielīst savā piemājas baseinā. Taču viņš to izdarīja, un rezultātā tapis video, kas daudziem jo daudziem čūsku nīdējiem liek noskurināties šausmās.

Drosminieku sauc Rons Makgibons, un viņa piemīlīgais pagalms ar baseinu tajā atrodas Kvīnslendā, Austrālijā. Tā ir zeme, kurā čūskas sastopamas nereti, un Makgibons ir bezbailīgs čūsku glābējs. Ja kaut kur Kvīnslendā parādījusies čūska, ļaudis zvana tieši Ronam un gaida viņa palīdzību, atbrīvojot no šņākuļojošiem rāpuļiem sētās un pat māju iekšpusēs, kur tās mēdz ielīst. Pagaidām nezināmā veidā viņa maisā nonāca 3 metrus garš pitons, un Rons nolēma iepriecināt savus fanus ar video, kā viņš čūskas kompānijā izpeldas baseinā.

Kā zināms, čūskas ir tās radības, kas daudzos izsauc šausmas un vēlmi ar rokām aizklāt acis, lai neredzētu šo rāpuļu biedējošās slīdošās kustības. Ronam ar to nav nekādu problēmu! Viņš, šķiet, ir čūsku draugs. Jāteic, ka čūsku nīdējiem vieglāk būtu skatīties fotogrāfijas, jo video būs pa zobam ne katram.

Te viss redzams kustībā...


Kasjauns.lv/Foto: Caters/Scanpix