foto: Vida Press
Tā fotografējas cilvēks, kurš sev ārkārtīgi patīk!
„Dzīvais Kens” Rodrigo Alvess devies uz Indiju, lai sakārtotu domas, apsvērtu nākotnes plānus, kā arī attīrītu organismu.
Slavenības
2017. gada 1. decembris, 10:49

Tā fotografējas cilvēks, kurš sev ārkārtīgi patīk!

Kasjauns.lv

Neskaitāmo plastisko operāciju dēļ brazīlietis Rodrigo Alvess (34) iesaukts par dzīvo Kenu. Viņa āriene atgādina plastmasas lelli, taču Kens pats sev ļoti patīk. Par to liecina arī jaunākā bilžu sērija, kas uzņemta Indijā.

Pēc vētrainas ballēšanās Helovīna vakarā Rodrigo Alvess jeb „dzīvais Kens” nonāca slimnīcā. Drīz pēc tam plastisko operāciju apsēstais vīrietis devās uz Indiju, lai „atgūtu spēkus un attīrītos”.

Dzīvais Kens Indijā

„Dzīvais Kens” Rodrigo Alvess devies uz Indiju, lai sakārtotu domas, apsvērtu nākotnes plānus, kā arī attīrītu organismu.

gallery icon

Sarunā ar interneta portālu „MailOnline” Rodrigo Alvess atzinis, ka pateicoties „dzīvi mainošajam” ceļojumam viņš jūtas veselīgāks un laimīgāks nekā jebkad agrāk. Vīrietis esot nokrities svarā par vienu stounu (6.35 kg) un atguvis savu pašpārliecinātību (vai tā būtu viņu jelkad pametusi?).

„Dzīvais Kens” plānoja četras dienas pavadīt Ņūdeli, kur viņam bija paredzēta dalība Holivudas filmā. Taču viņš savu uzturēšanos Indijā pagarinājis, lai iepazīstu šīs zemes kultūru un skaistākās vietas, to skaitā sikhu templi Deli.

Dzīvais Kens pludmalē ar Bārbiju

„Dzīvais Kens” brazīlietis Rodrigo Alvess atpūtās Marbellas kūrortā Spānijā ar TV realitātes šova „Life on Marbs” zvaigzni Daniju Leviju.

gallery icon

„Man bija vajadzīga šī pauze, lai sakārtotu savas domas, nākotnes plānus un attīrītos,’ paskaidrojis „dzīvais Kens”. „Es zaudēju stounu svara, pārtiekot no tējām. Es pieteicos retrīta programmai kopā ar gidu, kurš mani izvadā pa galvenajiem tūrisma objektiem.”

Tā vietā lai ar auto dotos uz Agru un dzīvē skatītu Tadžmahalu, dzīvais Kens izvēlējies braukt ar vilcienu kopā ar vietējiem iedzīvotājiem. Šādi viņš labāk iepazinis patiesos apstākļus un trūkumu, kādā dzīvo ļaudis šajā zemē.

„Dzīvais Kens” pēc kārtējās plastiskās operācijas

„Dzīvais Kens” Rodrigo Alvess ar plastiskajām operācijām apstāties nedomā. Nesen viņam nomainīts zoda implants, piepaceltas uzacis un uzlikts cits deguns. ...

gallery icon

Pēc tam, kad Alvess atskārtis, cik priviliģētā stāvoklī atrodas pats, viņš devies vizītē uz bāreņu namu un ziedojis nedaudz no savas bagātības vietējai skolai, lai tajā uzlabotu interneta tehnoloģijas studentiem.

Savu ceļojumu Rodrigo Alvess nodēvējis par „dzīvi mainošu” un izteicies: „Esmu redzējis daudz vēsturisku vietu un saticis daudz brīnišķīgu cilvēku, taču esmu savām acīm redzējis lielu nabadzību, kas lika man saprast, ka dzīvoju „burbulī” un nekad neesmu zinājis, kāda var būt dažu cilvēku dzīves realitāte.”

Dzīvais Kens izaudzējis garākus matus

Dzīvais Kens jeb Rodrigo Alvess izaudzējis garākus matus cēlu mērķu vārdā. Viņš drīzumā plāno noskūt tos uz nullīti un ziedot ...

gallery icon

Atgādināsim, ka „dzīvais Kens” plastiskās operācijas uztver gluži tāpat kā citi cilvēki iešanu uz sporta zāli. „Arī sporta zāles apmeklēšana ir sava veida ķermeņa modelēšana,” viņš uzskata. „Cilvēki šādi vēlas pieaudzēt sev vairāk muskuļu.”

Par to, vai „dzīvais Kens” uzskatāms par skaistu, varētu diskutēt, taču vīrietis pats ir apmierināts ar savu izskatu. Vēl jo vairāk, viņš uzskata, ka izskatās tieši tā, kā vienmēr vēlējies.

Viņš sevi uzskata par eksotiska izskata cilvēku, kā arī glītu, taču ar plastiskajām operācijām apstāties nedomā. Rodrigo Alvess to dēvē par „sevis uzturēšanu”.