foto: EPA
Trampa jaunākais dēls sen nebija redzēts publiski, un tagad izrādās, ka viņš jau pāraudzis mammu. FOTO
Slavenības
2017. gada 21. novembris, 12:07

Trampa jaunākais dēls sen nebija redzēts publiski, un tagad izrādās, ka viņš jau pāraudzis mammu. FOTO

Kasjauns.lv

ASV prezidenta Donalda Trampa un pirmās lēdijas Melānijas Trampas vienīgais kopīgais bērns Barons kopš pārcelšanās no Ņujorkas uz Vašingtonu pārāk bieži nebija manāms publiskos pasākumos, taču šajā nedēļas nogalē piedalījās Ziemassvētku egles izraudzīšanās pasākumā, un bija grūti nepamanīt, ka puisis jau augumā pāraudzis mammu, kurai kājās, kā allaž, bija visai augstu papēžu apavi. 

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

11 gadus vecais ASV prezidenta jaunākais dēls kopā ar savu māti, ASV pirmo lēdiju devās izvēlēties oficiālo egli, kas tiks novietota un izpušķota Baltā nama telpās. 

Trampu 11 gadus vecais dēls jau pāraudzis savu mammu, Melāniju Trampu

Trampu 11 gadus vecais dēls jau pāraudzis savu mammu, Melāniju Trampu

gallery icon
18

Mediji pamanīja, ka šim pasākumam Melānija Trampa izvēlējās "Calvin Klein" mētelīti, "Ralph Lauren" kašmira džemperīti, un savu tēlu papildināja arī ar Eiropas zīmolu - "Victoria Beckham" augstpapēžu zābakiem. 

Barons un Melānija no Ņujorkas uz Vašingtonu pārcēlās vien piecus mēnešus pēc Trampa inaugurācijas ceremonijas, radot sašutumu amerikāņos par ģimenes nedzīvošanu kopā. 

Melānija Trampa bija izvēlējusies palikt Ņujorkā, jo vēlējās ļaut dēlam pabeigt skolu. 

Melānija Trampa staro, kad spēlējas un draudzējas ar bērniem

Melānija Trampa staro, kad spēlējas un draudzējas ar bērniem

gallery icon
34

Jāatgādina, ka Barons jau pirmajos sava tēva prezidentūras soļos ticis īpaši uzraudzīts no mediju puses, pēc kā Baltais nams izplatīja oficiālu paziņojumu, aicinot plašsaziņas līdzekļus ievērot bērna privātumu un neatspoguļot viņa gaitas. 

Fotoizlase: Melānija Trampa, kad izskatās sadrūmusi

Fotoizlase: Melānija Trampa, kad izskatās sadrūmusi

gallery icon
57

Šis paziņojums nāca pēc tam, kad telekanāla NBC humora šova "Saturday Night Live" scenāristes Keitijas Ričas izteikums par bērnu beidzot vienoja kopīgā dziesmā divas karojošās puses - Trampa atbalstītājus un pretiniekus. Amerikāņi pauda - Barons ir bērns, kurš milzīga stresa apstākļos uzvedas absolūti atbilstoši savam vecumam, un ņirgāties par to nudien nevajadzētu. Par apsmiekla objektu bija kļuvušas fotogrāfijas, kur Barons publiskā pasākumā žāvājas un uzvedas atbrīvoti. 

Donalda Trampa inaugurācijas parāde

gallery icon
23

Dzēlīgākie no kritiķiem pat apgalvoja, ka bērnam ir neiroloģiska rakstura traucējumi. 

"Vai jūs redzat šo bērnu? Brīdī, kad viņa tēvs nodeva zvērestu, bērna dzīve mainījās uz visiem laikiem," puiku aizstāvēja kāda "Facebook" lietotāja. "Vēl ilgi pirms ASV prezidents Donalds Tramps nodeva zvērestu, šis bērns nokļuva naidīgu uzbrukumu centrā sociālajos tīklos. Dažas slavenības ar "Gūgles Universitātes diplomu" pat mēģināja noteikti viņam neiroloģiska rakstura traucējumu diagnozes līdz brīdim, kad "Saturday Night Live" scenāriste nolēma ietvītot, sakot, ka viņš būs pirmais "mājskolas šāvējs"," dusmas par pieaugušu cilvēku rīcību pauda kāda, kā viņa pati sevi sauc, bērnu māte, sieva un uzņēmēja. 

Melānija Trampa pastaigājas pa Lielo Ķīnas mūri

Melānija Trampa pastaigājas pa Lielo Ķīnas mūri

gallery icon
22

Arī bijusī ASV Baltā nama praktikante Monika Levinska, kura uz savas ādas ir izjutusi, ko nozīmē būt publiski zākātai, asi nosodīja 10 gadus vecā Barona "kiberapcelšanu", sakot, ka visus bērnus būtu jāaizsargā no ņirgāšanās, un Barons nav izņēmums. "Būsim labāki par šo," rakstīja Levinska, ievietojot tiešsaisti uz kāda medija rakstu par ļaunajiem tvītiem, kas tika veltīti bērnam viņa tēva inaugurācijas laikā.

foto: AP, AFP/LETA/Scanpix

Dažos tvītos ļaudis, piemēram, rakstīja, ka Barons acīmredzami sirgst no autisma [it kā tas būtu kaut kas nosodāms], "izskatās pēc topošā izvarotāja"; "izskatās vēl dīvaināks nekā viņa tēvs"; "klīst pa Balto namu un meklē, ko varētu nodedzināt" un citas riebeklības, kuras nav pelnījis dzirdēt neviens cilvēks šajā vecumā. Tiesa gan, Levinska aizstāvēja arī skandāla redzamāko personu - Riču, sakot, ka ņirgāšanās par to, kurš ņirgājās, arī nav cienīga atbilde. 

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Tikmēr Trampa administrācija vēlāk izplatīja paziņojumu, paužot cerību, ka ilgi pastāvošā tradīcija - ļaut bērniem nebūt politiskās skatuves prožektoru gaismās - tiks saglabāta. 

Barons ir Donalda Trampa jaunākais dēls, kurš dzimis laulībā ar jauno ASV Pirmo lēdiju Melāniju Trampu. Viņš ir pāra vienīgais kopīgais bērns, kurš jau vairākkārt nonācis pasaules uzmanības lokā, jo neslēpj, ka jūtas garlaikots pat brīžos, kad pret viņu pavērsti fotoobjektīvu simti. Nu, kā jau bērni mēdz darīt.