foto: Publicitātes foto
“X faktora” pusfinālā neiekļūst Alise Haijima
Šova "X Faktors" pusfinālā neiekļuva Alise Haijima.
Slavenības
2017. gada 20. novembris, 09:37

“X faktora” pusfinālā neiekļūst Alise Haijima

Kasjauns.lv

TV3 šova “X faktors” sestajā fināla sērijā, kas vienlaikus bija ceturtdaļfināls, pretendenti izpildīja skatītāju izvēlētas dziesmas. Vakar vakarā skatītāji visvājāko atbalstu sniedza vokālajai grupai “Tautumeitas” un Alisei Haijimai. Pēc abu pretendentu priekšnesuma žūrijas pārstāvji lēma, ka šovu jāatstāj Haijimai.

Šova “X Faktors” fināla sestā sērija

Šova “X Faktors” fināla sestā sērija.

gallery icon

 “X faktora” sestās fināla sērijas vakaru ar Šanteles (Shontelle) dziesmu “Impossible” atklāja Adriana, bet pēc tam sekoja Alises priekšnesums, kurā skatītāji tika priecēti ar latviešu dziedātājas Aijas Kukules dziesmu “Dāvāja Māriņa”. Vakara turpinājumā grupas “Tautumeitas” dalībnieces skatītājus uzrunāja ar savu un grupas “Auļi” kopdarbu – “Dzied’ papriekšu, brāļa māsa”. Savukārt Arturs izpildīja amerikāņu rokgrupas “My Chemical Romance” dziesmu “Teenagers”, bet pēc tam uz skatuves kāpa Līga Rīdere, lai izpildītu latviešu populārās grupas “Astro'n'out” dziesmu “Spoguļoties”.


Otrajā uznācienā Adriana bija izvēlējusies izpildīt latviešu estrādes dziedātājas Olgas Rajeckas dziesmu “Apvij rokas”, bet Alise priecēja ar Fērdžijas (Ferggie) hitu “Big girls don’t cry”. “Tautumeitas” uzrunāja ar Imanta Kalniņa dziesmu “Es šodien jūku prātā”, savukārt Arturs ar “Bet Bet” dziesmu “Pieklauvē”, bet Līga Rīdere parādīja sevi neierastā ampluā, izpildot dziedātājas “P!nk” dziesmu “Try”.


Par visiem fināla sēriju pretendentiem skatītāji varēja balsot telefoniski. “Tautumeitas” un Alise Haijima no skatītāju puses guva visvājāko atbalstu, bet ieguva otru iespēju – izpildīt vienu “Glābējdziesmu”, kas, iespējams, nodrošinātu vietu šovā. Šoreiz no žūrijas liktenīgais lēmums bija jāpieņem Intaram Busulim, kurš lēma, ka šova pusfinālā vieta jāsaglabā grupai “Tautumeitas”. Haijima, atstājot šovu, pateicās visiem atbalstītājiem, kā arī norādīja, ka  turpinās ieguldīt darbu sevis attīstībā un skatītāji noteikti vēl tiksies ar viņu.


Pusfinālā, kas notiks 26. novembrī, sacensību turpina rūjienietis Arturs Gruzdiņš, baušķiniece Adriana Miglāne, cēsiniece Līga Rīdere un vokālā grupa “Tautumeitas”.
Ikvienu klātesošo priecēja arī viesmākslinieki – latviešu dziedātāja Aija Andrejeva ar dziesmu “Mēs pārejam uz Tu” un grupa “The Sound Poets” ar savu jaunāko veikumu – “Skaistais gadsimts”.