foto: Vida Press
Miljardieris Īlons Masks skumst pēc Depa bijušās sievas, kas viņu pameta
Miljardieris Īlons Masks un aktrise Ambera Hērda bijā kopā aptuveni gadu.
Slavenības
2017. gada 19. novembris, 16:35

Miljardieris Īlons Masks skumst pēc Depa bijušās sievas, kas viņu pameta

Kasjauns.lv

„Gulēšana vienatnē mani nogalina,” vaļsirdīgā intervijā atzinies kompānijas „Tesla Motors” līdzdibinātājs un izpilddirektors miljardieris Īlons Masks (46). Viņš aizvien nespēj pārdzīvot šķiršanos no aktrises Amberas Hērdas (31), kura viņu pameta.

Aktrisei Amberai Hērdai patīk gados vecāki, nobriedušāki vīrieši. Viņa bija precējusies ar Holivudas superzvaigzni Džoniju Depu, bet pērn ar skandalozu tiesas prāvu šo laulību šķīra. Drīz pēc tam plašākā sabiedrībā kļuva zināms, ka viņai izveidojušās romantiskas jūtas ar divas reizes precēto sešu bērnu tēvu miljardieri Īlonu Masku. Taču šā gada augustā plašsaziņas līdzekļi vēstīja, ka pāris izšķīries. Kurš bijis šķiršanās iniciators, teikts netika.

Ambera Hērda un Īlons Masks pusdieno

Holivudas zvaigznes Džonija Depa šķirtā sieva aktrise Ambera Hērda un uzņēmējs Īlons Masks 2017. gada jūnijā redzēti ieturam pusdienas „Sweet ...

gallery icon

Nesenā atklātā intervijā ar žurnāla „Rolling Stone” žurnālistu turīgais uzņēmējs izteicies, ka tā bijusi Ambera, kas izvēlējusies pārtraukt šīs attiecības un viņu pametusi. Miljardieris atzinies, ka nespēj sadzīvot ar to, ka viņam nākas gulēt vienam, viņš ļoti vēlas atrast sev dzīvesbiedri nopietnām attiecībām mūža garumā.

„Drīzāk tā bija viņa, kas sarāva attiecības, nekā es. Vismaz man tā šķiet,” pārdomās par izirušo romānu, teic Īlons Masks. „Es biju patiešām iemīlējies, un tas ļoti sāp.”

Masks atzinies, ka vairākas nedēļas pēc šķiršanās cietis „spēcīgas emocionālas sāpes”.

Aktrise Ambera Hērda un uzņēmējs Īlons Masks

Pēc skandalozās šķiršanās no Holivudas zvaigznes Džonija Depa, aktrisei Amberai Hērdai izveidojušās romantiskas attiecības ar „Tesla Motors” izpilddirektoru miljardieri Īlonu ...

gallery icon

Par pāra šķiršanos publiski kļuva zināms šā gada augustā. Hērda un Masks bija kopā aptuveni gadu. Kā galvenais šķiršanās iemesls tika minēts abu noslogotais darbu grafiks un bieža prombūtne vienam no otra.

„Lai gan mēs ar Amberu esam šķīrušies, aizvien esam draugi, viens otram tuvi un viens otru mīloši,” tolaik komentēja Masks.

Abi bija redzēti kopā Austrālijā tikai dažas dienas pēc izskanējušajām ziņām par šķiršanos.

Džonijs Deps un Ambera Herda svin kāzas Bahamu salās

2015. gada 4. februārī Džonijs Deps un Ambera Herda salaulājās civilā ceremonijā aktierim piederošajās mājās Losandželosā. 8. februārī pāris teica ...

gallery icon

Žurnāla „Rolling Stone” reportierim miljardieris atzinies, ka šķiršanās ietekmējusi „Tesla Motors” jaunā elektromobiļa „Model 3” atklāšanas pasākumu.

„Man vajadzēja ļoti saņemties, lai varētu piedalīties „Model 3” prezentācijas vakarā un neizskatītos pēc paša nomāktākā puiša tajā. Lielāko dienas daļu es aizvadīju skumjās.”

„Man vajadzēja sevi psiholoģiski uzfrišināt: iedzert pāris bundžas „Red Bull”, iziet sabiedrībā ar pozitīviem cilvēkiem un sev pašam iegalvot – ‘Visi šie cilvēki līdzās paļaujas uz mani. Vai redzi? Nu tad uz priekšu!’”

Intervijā Masks atzīst, ka ir jaunu attiecību meklējumos. „Es meklēju nopietnas attiecības,” viņš uzsver. „Es nemeklēju vienas nakts sakarus. Es vēlos atrast nopietnu partneri un dvēseļu biedru.”

„Ja neesmu iemīlējies, ja neesmu nopietnās attiecībās, es nespēju justies laimīgs.”

Īlons Masks ar otro sievu Talulu Railiju

Īlons Masks ar otro sievu Talulu Railiju.

gallery icon

Masks, kuram ar pirmo sievu Džastīnu ir seši kopīgi bērni, atzinies. „Es nekad nejutīšos laimīgs bez otras pusītes. Mani tas galē nost, ja nākas iet gulēt vienam.”

„Nav tā, ka nezinātu, kā tas ir: kad esi lielā tukšā mājā, kurā tavi soļi atbalsojas gaiteņos, un neviena paša nav – neviena paša uz spilvena tev līdzās. Kā gan tu vari justies laimīgs šādā situācijā?”

„Kad es vēl biju bērns, reiz pateicu: es nekad nevēlos būt viens. To pašu es saku arī tagad. Es nevēlos būt viens!”

Maska otrā sieva bija angļu aktrise Talula Railija (32). Pāris bija precējies pat divas reizes. Pirmoreiz laulība ilga no 2010. gada līdz 2012. gadam, bet otro reizi – no 2013. gada līdz 2016. gadam.

Ar pirmo sievu kanādiešu autori Džastīnu Masku (45) Dienvidāfrikā dzimušais uzņēmējs bija precējies no 2000. gada līdz 2008. gadam.