foto: Vida Press
Andželina Džolija gatavojoties savām ceturtajām kāzām
Vairāki ziņu avoti vēsta, ka Andželina Džolija esot slepus saderinājusies ar kādu bagātu britu uzņēmēju un filantropu, un gatavojoties Kambodžā svinēt kāzas.
Slavenības
2017. gada 13. novembris, 05:42

Andželina Džolija gatavojoties savām ceturtajām kāzām

Kasjauns.lv

Holivudas aktieris Breds Pits, kurš vēl aizvien nav juridiski šķirts no aktrises Andželinas Džolijas, pēc draugu teiktā, uzskatot, ka Džolijai un viņas jaunajam mīļotajam nekas neizdošoties.

Vai ceturtās laulības būs veiksmīgas? Aktieris Breds Bits paudis lielas šaubas, ka jaunajā laulībā Džolijai varētu veidoties harmoniskas attiecības. Tā Holivudas aktieris esot komentējis baumas par to, ka Džolija gatavojoties kāzām ar kādu britu uzņēmēju. Par drīzumā plānoto došanos pie altāra pirmais paziņojis izdevums „The Hollywood Life”, kas informācijas ieguvē atsaucas uz kādu tuvu cilvēku no Pita paziņu loka.

Šis vārdā nenosauktais informators zinot teikt, ka Pits esot pat pārliecināts, ka Džolijai un viņas jaunajam mīļotajam nekas nesanākšot. Uz Zemes neesot neviena paša vīrieša, kas varētu būt cienīgs partneris vienai no Holivudas slavenākajām aktrisēm.

Andželina Džolija un Breds Pits

Andželina Džolija un Breds Pits

gallery icon

„Breds šaubās, ka Andželinai varētu būt veiksmīga laulība pēc neizdošanās. Breds viņai sniedza visu, kas viņam bija un ir vīlies, ka viņi nevarēja palikt kopā,” norādījis paziņa, piebilstos, ka 12 gadus ilgās kopdzīves laikā Pits personīgi pārliecinājies, ka viņa bijusī dzīvesbiedre ir spēcīga personība. Džolija izceļas ar valdonīgumu, viņa labi tiek galā ar sešu bērnu audzināšanu, no kuriem trīs ir adoptēti. Aktieris ir pārliecināts, ka tam, kurš vēlēsies dzīvi saistīt ar Andželinu, nāksies lauzt sevi un pilnībā pakļauties dzīvesbiedres vēlmēm.

Neraugoties uz to, Breds Pits vēl Andželinai Džolijai tikai labu.

Andželina Džolija un Billijs Bobs Torntons

Andželina Džolija un Billijs Bobs Torntons apprecējās 2000. gada maijā pēc divu mēnešu ilga vētraina romāna. 2002. gadā pāris izšķīrās, ...

gallery icon

Ziņu avoti vēsta, ka aktrise esot slepus saderinājusies un gatavojoties kāzām. Baumo, ka 42 gadus vecās Džolijas izredzētais esot kāds četrdesmitgadīgs bagāts uzņēmējs un filantrops. Kāzas pāris vēloties svinēt vienā no Kambodžas nacionālajiem rezervātiem, savukārt ceremonija esot plānota diezgan pieticīga. „Viņa nevēlas laulāties baltā kleitā, dodot priekšroku kambodžiešu nacionālajam tērpam,” klāsta zinātājs.

Džoliju un Pitu reiz uzskatīja par skaistāko pāri Holivudā. Par šķiršanos viņi paziņoja 2016. gada septembrī. Džolija un Pits bija kopā 12 gadus, no kuriem divus pēdējos bija oficiāli precējušies.

Pits un Džolija "Malefisentas" pirmizrādē

Breds Pits un Andželina Džolija apmeklē filmas „Melnā feja Malefisenta” pirmizrādes vakaru Losandželosā

gallery icon

Arī 53 gadus vecais Pits šobrīd cenšas veidot jaunas attiecībās. Vairāki izdevumi raksta, ka viņu vienojot jūtas ar angļu aktrisi Ellu Parnelu, kura ir 32 gadus jaunāka par Pitu.

Pirmoreiz Džolija apprecējās 1996. gadā. Gadu vēlāk viņas laulība ar kolēģi aktieri Džoniju Lī Milleru izira, taču oficiāli tika šķirta 1999. gadā. Pēc divu mēnešu randiņu perioda 2000. gadā Džolija apprecējās ar otro vīru aktieri Billiju Bobu Torntonu. Šī laulība šķirta 2003. gada maijā.

Aktrise Ella Parnela

Aktrise Ella Parnela.

gallery icon