foto: Ekrānuzņēmums
Leģendārās Ludmilas Gurčenko vienīgo meitu guldīs zemē blakus mātei. Nofilmēti viņas dzīves pēdējie mirkļi
Leģendārā krievu aktrise Gurčenko mira pirms septiņiem gadiem 75 gadu vecumā. Vakar mūžībā devusies aktrises vienīgā meita Marija (attēlā), ar kuru dzīves laikā abām tikpat kā nebija attiecību.
Slavenības
2017. gada 9. novembris, 14:03

Leģendārās Ludmilas Gurčenko vienīgo meitu guldīs zemē blakus mātei. Nofilmēti viņas dzīves pēdējie mirkļi

Kasjauns.lv

Vakar no rīta 58 gadu vecumā mirusi leģendārās krievu aktrises, šmaugā vidukļa īpašnieces Ludmilas Gurčenko vienīgā meita Marija Koroļeva. Krievijas mediji vēstī, ka sievieti guldīs blakus viņas slavenajai mātei.

Izcilā aktrise Gurčenko devās mūžībā 2011.gadā. Zināms, ka dzīves laikā viņai ar savu vienīgo meitu nebija labu attiecību - abas tikpat kā nesarunājās. Tomēr mātes nopelnu dēļ arī Marija Koroļeva baudīja atpazīstamību Krievijā, pēdējos gados nereti viesojoties dažādos TV raidījumos un sarunu šovos.

Koroļeva mirusi trešdien no rīta pa ceļam uz poliklīniku. Viņai bijušas problēmas ar sirdi, turklāt dzīves pēdējās dienās sieviete sirgusi ar saaukstēšanos un mocījusies drudzī. No rīta viņa grasījusies doties pie ārstiem, taču sabrukusi tieši pie savas mājas kāpņutelpas.

Novērošanas kameru video fiksējis Koroļevas dzīves pēdējos mirkļus, un tos publiskojusi telekompānija "Ren TV". Kadros redzams, ka garāmgājēji centušies sievietei palīdzēt, pirms atbraukuši mediķi, taču Gurčenko meita jau bija mirusi:

Andrejs Malahovs TV raidījumā paziņo nācijai, ka mirusi leģendārās aktrises Ludmilas Gurčenko vienīgā meita, kura dažas nedēļas pirms nāves filmējās "Tiešajā ēterā", stāstot par savu brāli, ar ko nebija satikusies 50 gadu. 

Gurčenko mira 2011.gadā 75 gadu vecumā savās mājās pēc smagas slimības. Aktrises nāvi konstatēja ātrās palīdzības brigāde.

Atvadas no aktrises Ludmilas Gurčenko

gallery icon