foto: Otkrito.lv
"Dom 2" vadītāja Olga Buzova mācās latviešu valodu un jūsmo par publiku koncertā "Studio 69"
Populārā Krievijas realitātes šova "Dom 2" vadītāja, multimāksliniece Olga Buzova nesen ierakstījusi savu debijas albumu.
Slavenības
2017. gada 28. oktobris, 15:21

"Dom 2" vadītāja Olga Buzova mācās latviešu valodu un jūsmo par publiku koncertā "Studio 69"

Kasjauns.lv

27. oktobrī 31 gadu Krievijas TV raidījumu vadītāja Olga Bzova bija atlidojusi no Maskavas uz Rīgu, lai naktskluba "Studio 69" telpās sniegtu savu pirmo solokoncertu.

Olgas Buzovas koncerts Rīgā

27. oktobrī 31 gadu Krievijas TV raidījumu vadītāja Olga Bzova bija atlidojusi no Maskavas uz Rīgu, lai "Studio 69" telpās ...

gallery icon

Vispirms Krievijas estrādes slavenība, kurai sociālajā tīklā "Instagram" seko vairāk 10 miljoni sekotāju, atzinās, ka viņa mīl Baltiju, jo Olgas Buzovas vecmāmiņu dzīvo Lietuvas kūrortpilsētā Klaipēdā. Kā nākamais, ko Olga izdarīja pirms sava koncerta, bija noskaidrot kā latviski ir "Labvakar" un "Es tevi mīlu", jo šos vārdus viņa zinot lietuviešu valodā, bet ne latviski. Viņas "Istagram" sekotāji nāca palīgā un viņa veiksmīgi tika galā ar šo uzdevumu.

Pašā koncertā Krievijas estrādes jaunā zvaigzne spēja pulcēt pilnu "Studio 69" naktskubu, kur saviem faniem izpildīja praktiski visas dziesmas no debijas albuma, kurš iznāca pavisam nesen - 6. oktobrī. Klausītāji tik aktīvi iesaistījās koncertā, ka Krievijas pazīstamā TV raidījumu vadītāja teju pēc katras dziesmas beigām turpināja dziedāt kopā ar apmeklētājiem. 

Koncerta vidū viņa vēlreiz centās atzīties publikai mīlestībā, tomēr sanāca piemirst jaunapgūtos vārdus, tāpēc viņa izlīdzējās ar lietuviešu valodu.

Olga, kurai šis nebūt nebija pirmais koncerts, bija tik sajūsmināta par publikas reakciju, ka solīja visu nakti skatīties dažādus video "Studio 69" iegūtajām pozitīvajām emocijām un atgriezties Rīgā jau nākamgad.