foto: Vida Press
48 gadus vecā Dženifera Lopesa parāda, kā viņas slavenā sēžamvieta izskatās lateksa tērpā
Dženifera Lopesa uzskata, ka skaistums nāk no iekšienes, taču viņa arī smagi strādā, lai saglabātu labu fizisko formu.
Slavenības
2017. gada 19. oktobris, 07:10

48 gadus vecā Dženifera Lopesa parāda, kā viņas slavenā sēžamvieta izskatās lateksa tērpā

Kasjauns.lv

Savulaik aktrisi un dziedātāju Dženiferu Lopesu atzina par seksīgākās sēžamvietas īpašnieci Holivudā. Latino dīvai jau nosvinēta 48. dzimšanas diena, bet figūra aizvien tikpat jutekliska kā jaunībā. Un viņa to nekautrējas izrādīt visiem!

Dženiferas Lopesas uzstāšanās Ņujorkā

Dženifera Lopesa uzstājās „TIDAL X” labdarības koncertā Ņujorkā.

gallery icon
17

Gadu skaits dziedātājai Dženiferai Lopesai nav šķērslis, lai sniegtu juteklisku un pat pikantu priekšnesumu saviem skatītājiem. Tieši tāda bijusi viņas uzstāšanās otrdienas vakarā Ņujorkā.

Latino dīva bija viena no galvenajām māksliniecēm, kas uzstājās „TIDAL X” labdarības koncertā Bruklinā. Lopesa nelika faniem vilties, sniedzot enerģijas pārpilnu priekšnesumu.

foto: Vida Press

Dziedātāja bija tērpusies tīkliņzeķubiksēs (zem kurām uzvilktas spīdīgās zeķubikses), garajos zābakos un miniatūrā sarkanā kleitiņā un sportiskā stila jakā, ko drīz vien novilka, paliekot skatītāju priekšā vien sarkanos lateksa šortiņos un krūšturī.

Apdrošināts dibens? Muļķības!

Daudzus gadus baumoja, ka latino dīva Dženifera Lopesa apdrošinājusi savu dibenu par vienu miljonu dolāru. Vēlāk popzvaigzne atzina, ka šīs ir vissmieklīgākās baumas, kādas viņa jebkad par sevi esot dzirdējusi. Lopesai un daudzām citām formīgu sēžamvietu īpašniecēm atkal un atkal nākas taisnoties, ka nav veikušas plastisko operāciju un ielikušas dibena implantus. Arī sabiedrības dāma Kima Kardašjana un repera Ice-T sieva Nikola Ostina intervijās uzstāj, ka daba viņām devusi šādas ķermeņa aprises.

foto: Vida Press

Skaistums. Gēni un smags darbs

„Lai arī nepārtraukti tiek atkārtots, bet patiešām ticu, ka skaistums nāk no iekšienes,” apgalvo 48 gadus vecā skaistule.

„Esmu dzirdējusi teicienu, ka līdz 25–30 gadu vecumam seja ir tāda, kādu to ir devis Dievs. Pēc tam – tāda, kādu esi pelnījusi. Tāpēc vienmēr cenšos būt jauka,” skaidro Dženifera un piebilst, ka ar to vēl nav pietiekami: „Nekad neesmu sauļojusies, neesmu lietojusi alkoholu un smēķējusi.”

foto: Vida Press

Dženiferai patīkot gatavot ēst, un par savas ēdienkartes pamatu viņa izmantojot dārzeņus – sparģeļus, Briseles kāpostus, brokoļus un kāļus. „Tas, ko tu ēd, atspoguļojas ne tikai auguma formās, bet arī ādas izskatā.” Būtiski esot uzturā lietot arī proteīnu: „Proteīns lieliski piepilda un ilgāk liek justies paēdušai. Un tā ir fantastiska degviela muskuļiem.”

Bez bērnu audzināšanā nepieciešamajām aktivitātēm Lopesu lieliskā formā notur stingrs sporta režīms: „Pirmkārt, laba izskata un pašsajūtas noslēpums ir meditācija. Otrkārt, regulārs sports. Tad, kad esi veselīgs un rūpējies pats par sevi, esi spējīgāks parūpēties arī par saviem tuvākajiem.” Tas nozīmē – ik dienas 30 minūšu kardio un 30 minūšu muskuļu attīstīšanas treniņi.

foto: Vida Press

„Miegs! Manuprāt, bieži plānojot darbus, aizmirstam, kas dzīvē ir galvenais. Tikpat būtisks kā sports man ir miegs,” saka Lopesa, paskaidrojot, ka desmit stundas esot ideālais, bet astoņas – minimālais miega daudzums.

Pasaulē visvairāk apjūsmotie dibeni

gallery icon
37

Dženifera Lopesa ar draugu Aleksu Rodrigesu un savu mammu Ņujorkā

Lai gan dziedātāja un aktrise Dženifera Lopesa un bijušais beisbolists Alekss Rodrigess satiekas tikai mēnesi, latino dīva jau iepazīstinājusi mīļoto ...

gallery icon
20

Dženifera Lopesa jaunībā

gallery icon
35