foto: i-Images, PacificCoastNews/All O
Skumja ziņa seriāla faniem; Megana Mārkla aiziet no „Suits”
Baumo, ka Megana Mārkla pamet aktrises karjeru, jo tā nebūs savienojama ar karaliskajiem pienākumiem pēc viņas precībām ar princi Hariju.
Slavenības
2017. gada 18. oktobris, 05:34

Skumja ziņa seriāla faniem; Megana Mārkla aiziet no „Suits”

Kasjauns.lv

Ārzemju plašsaziņas līdzekļi vēsta, ka amerikāņu aktrise Megana Mārkla lūgusi seriāla „Suits” vadībai atbrīvot viņu no darba, sākot ar nākamo – astoto – TV šova sezonu. Runā, ka aktrise plāno pārcelties uz Lielbritāniju, kur abi ar draugu princi Hariju gatavojoties paziņojumam par saderināšanos.

Izdevums „The Daily Star Sunday” pirmais paziņoja vēsti, ka aktrise Megana Mārkla atteikusies no panākumus atnesušās lomas seriālā „Suits” un abi ar princi Hariju saderināšanos izziņošot jau šogad īsi pirms Ziemassvētkiem.

foto: Euan Cherry/WENN.com/Vida Press
Pāris pirmoreiz iziet sabiedrībā, sadevies rokās.

Megana Mārkla Reičelas Zeinas lomā seriālā „Suits” iejutās kopš 2011. gada. Viņa esot lūgusi vadībai atbrīvot no darba, lai astotajā sezonā vairs nebūtu jāatgriežas uz ekrāniem.

„Megana saprot, ka nevarēs turpināt aktrises darbu, kad būs princese, un ar prieku upurē karjeru,” komentējis kāds paziņa.

„Viņai no sirds patīk labdarības darbs kopā ar UNICEF, un viņa paplašinās darbību labdarības jomā, kad būs pilntiesīga karaliskās ģimenes pārstāve.”

foto: i-Images, PacificCoastNews/All O
Megana un Harijs „Invictus Games” noslēguma pasākumā.

Tiek ziņots, ka Mārkla darbu pie seriāla beigs nākamajā mēnesī un turpmāko laiku veltīs kāzu gatavošanās darbiem.

Kāds no karaļnamam tuviem cilvēkiem izdevumam „Daily Mail” apliecinājis, ka pāris meklējot sev māju Oksfordšīras grāfistē.

Princis Harijs un Megana Mārkla pirmo reizi iziet sabiedrībā, sadevušies rokās

Pēc vairāk nekā gadu ilgas draudzēšanās princis Harijs un Megana Mārkla nesen pirmo reizi publiski izrādījuši, ka viņu attiecības ir ...

gallery icon

Atgādināsim, ka Megana un Harijs sāka satikties aizvadītā gada jūlijā. Abus kādā labdarības pasākumā iepazīstinājuši kopīgi draugi.

Princis Harijs dabūjis Meganas Marklas tālruņa numuru un tik neatlaidīgi „bombardējis” viņu ar īsziņām, ka aktrisei beigu beigās padevusies un piekritusi aiziet ar princi uz randiņu. Runā, ka iepazīšanās brīdī Megana bijusi aizņemta sieviete. Viņu divus gadus vienojušas attiecības ar kanādiešu šefpavāru Koriju Vitjello.

Princis Harijs un Megana Mārkla apmeklē polo maču

2017. gada maijā princis Harijs un Megana Mārkla redzēti kopā apmeklējam polo maču Berkšīras grāfistē Anglijā.

gallery icon

„Harijs bija entuziasma pārņemts, bet viņa piedzīvoja grūtus laikus ar savu iepriekšējo draugu un jutās glaimota [par prinča izrādīto uzmanību],” norādījis vārdā nenosaukts paziņa.

Laikraksts „The Telegraph” informē, ka Megana ar savu draugu šefpavāru izšķīrās maijā, tajā pašā mēnesī, kad iepazinās ar princi labdarības pasākumā, kur viņš aktrisei esot palūdzis tālruņa numuru.

Princis Harijs un Megana Mārkla apmeklē draugu kāzas Jamaikā

Princis Harijs un Megana Mārkla pirmo reizi kā pāris apmeklējuši Harija labākā drauga kāzas Jamaikā. Mācītājs, kurš laulājis jauno pāri, ...

gallery icon

Ja pāris patiešām apprecēsies, Meganai šī būs otrā laulība. Viņa reiz jau bijusi precējusies. Pēc septiņiem draudzības gadiem aktrise 2011. gada 10. septembrī apprecējās ar Trevoru Engelsonu. Divus gadus vēlāk šī laulība šķirta.

Princim Harijam šī būs pirmā laulība.

Megana Markla apstiprina attiecības ar princi ar kaklarotas palīdzību

Aktrise Megana Markla nēsā zelta ķēdīti, ko rotā divi burtiņi – „M” un „H”, kas ir viņas un prinča Harija ...

gallery icon

Amerikāņu aktrise Megana Mārkla

gallery icon