foto: SPOT / BACKGRID/All Over Press/ Vida Press
Pēc dramatiska kritiena no motocikla slimnīcā nogādāts aktieris Džerards Batlers
Džerarda Batlera iecienītākais pārvietošanās līdzeklis ir motocikls. Nesen, braucot ar to Losandželosā, aktieris cietis negadījumā. Par laimi savainojumi nav nopietni.
Slavenības
2017. gada 16. oktobris, 15:04

Pēc dramatiska kritiena no motocikla slimnīcā nogādāts aktieris Džerards Batlers

Kasjauns.lv

Aktieris Džerards Batlers (47), kuru jau šonedēļ redzēsim uz lielā ekrāna katastrofu trillerī „Supervētra” („Geostorm”), cietis satiksmes negadījumā, braucot ar motociklu.

Filmu „Operas spoks”, „Olimpa krišana”, „300: Termopilu kauja” zvaigzne, skotu aktieris Džerards Batlers braucis ar motociklu Losandželosā, kad viņa spēkratu aizķērusi un no ceļa nogrūdusi vieglā automašīna. Nekavējoties izsaukta ātrā neatliekamā palīdzība, un aktieris nogādāts slimnīcā.

Džerards Batlers vizinās ar motociklu

Aktieris Džerards Batlers vizinās ar motociklu.

gallery icon

Lai gan, pēc aculiecinieka teiktā, ceļu satiksmes negadījums izskatījies „dramatisks”, Batlers, par laimi, nav tajā smagi cietis. Viņam nav lauztu kaulu, jādziedē tikai skrambas un nobrāzumi, – kāds aktiera paziņa apliecinājis interneta portālam TMZ.

„Kāds izsauca ātro palīdzību, mediķi ieradās un aizveda Džerardu uz tuvējo slimnīcu, kur aprūpēja viņa ievainojumus,” piebildis paziņa.

foto: LFI/Avalon.red/All Over Press/ Vida Press
Filmā „Supervētra”.

Negadījums neatturēšot aktieri no dalības jaunās filmas „Supervētra” reklāmas pasākumos, kas sāksies jau nākamajā nedēļā. Plānos pagaidām nav nevienas pašas izmaiņas.

Batlers jau daudzu gadu garumā iecienījis pārvietoties ar motociklu. Šī avārija notikusi īsi pēc tam, kad aktieris bija sniedzis interviju TV šovā „Late Night with Seth Mayers”, kurā dalījās pārdomās par savu jaunāko filmu.

foto: Supplied by WENN.com/Vida Press
Viesojoties TV šovā „Late Night with Seth Meyers”.

Jaunajā ekranizējumā Džerards Batlers atveido Džeiku Lovsonu – satelītu projektētāju un bijušo kosmosa stacijas komandieri. Pēc tam, kad satelītu tīkls, kas radīts klimata kontrolei un cilvēku drošībai, sabojājas un sāk apdraudēt cilvēci, Lovsonam ar savu zināšanu palīdzību nākas glābt pasauli.

Šoreiz Batlers rāda ne tikai pārliecinošu aktierspēli, bet arī piedalās daudzos kaskadieru trikos.

foto: Willi Schneider/REX/ Vida Press
Tā Džerards Batlers izskatījās aizvadītā gada februārī...

Tie, kas atceras Batleru no iepriekšējām filmām, būs pārsteigti, par viņa vizuālajām pārmaiņām. Nesenajā TV šovā aktieris bija redzams ar ievērojami garākiem matiem un biezu bārdu.

foto: Zick Jochen/action press/REX/ Vida Press
...Un tā šā gada jūlijā. Pārmaiņas milzīgas.

Pārraidē viņš arī apstiprinājis, ka privātajā dzīvē viss atkal ir kārtībā. Pēc divām šķiršanās reizēm no draudzenes interjera dizaineres Morganas Braunas (39), viņš atkal atjaunojis romantiskās attiecības.

foto: MiamiPIXX / BACKGRID/All Over Pr/ Vida Press
Džerards Batlers ar draudzeni Morganu Braunu Meksikas pludmalē šā gada jūlijā.

Pirmo reizi pāris pašķīrās šā gada sākumā, bet ātri vien salaba. Otro reizi abi nolēma iet šķirtus ceļus augustā. „Viņš domāja, ka Morgana ir īstais cilvēks īstajā laikā, taču tā nebija,” vasaras nogalē komentēja kāds paziņa. „Viņi abi saprata, ka būtu labāk šķirties. Džerijs draugiem teica, ka nespēj nodoties šīm attiecībām. Viņš mīl Morganu, taču attiecības nestrādāja.”

foto: Splash News/ Vida Press

Džerards un Morgana satiekas kopš 2014. gada. Pēc paziņu teiktā, pie pirmās šķiršanās bijusi vainojama „pārlieku lielā uzmanība, ko aktieris saņem no citām sievietēm”.

Vēl tikai dažas nedēļas pirms paziņojuma par attiecību atjaunošanu ar bijušo draudzeni, Batlers bija redzēts Londonas ielās ar kādu plašākā sabiedrībā nepazīstamu bruneti.

foto: Splash News/ Vida Press

Džerards Batlers parāda muskuļus

gallery icon

Džerards Batlers bezpajumtniekam ziedo 20 eiro

gallery icon