Novērtē Renāra Zeltiņa līdzšinējās dzīves iespaidīgāko ceļojumu. FOTO
Zeltiņš ar mīļoto meiteni Ievu Kohu bauda romantiku Japānā zem ziedošām sakurām. „Braucu skatīties sakuru, bet īstais sakuras zieds jau man visu laiku bija līdzās,” ziņo Zeltiņš.
Slavenības
2016. gada 28. aprīlis, 04:43

Novērtē Renāra Zeltiņa līdzšinējās dzīves iespaidīgāko ceļojumu. FOTO

Jauns.lv

TV raidījumu vadītājs un viens no „Ghetto Games” līderiem Renārs Zeltiņš kopā ar savu mīļoto meiteni Ievu Kohu apceļojis Japānu.

„Šobrīd, kad emocionālās oglītes nedaudz pierimušas, varu ar jums padalīties arī savā stāstā par iespaidīgāko ceļojumu. Es jūtos kā Kolumbs, kurš atklājis pilnīgi kaut ko jaunu un neaizmirstamu. Japāna no tiesas ir burvīga. Tur Tokijas industriāli laikmetīgais sarunājas ar Kioto pilsētas autentiski ainavisko. Cilvēku vēnās plūst miers, mērķtiecība un tradīcijas. Viņu DNS ir cieņa, pieklājība, pazemība un respekts. Japāņi visu dara izcili un nevainojami līdz perfekcionismam, taču tas rada robotikas iespaidu, improvizācijai vieta nepaliek un iespējams pat nav atvēlēta. Uzlecošās saules zemē es iedvesmojos no ēkām, dabas un stilīgiem cilvēkiem, no neparastām ieražām un kultūršokiem. Manas mēles kārpiņas baudīja nebaudītas garšas un acābolu ping-pong bumbiņas vēroja nekad neredzēto. Es kādreiz sapņoju, ka nokļūšu Tokijā, un tas notika. Sapņojiet, dariet, mācieties un kļūstiet par pasaules iedzīvotājiem arī jūs,” par ceļojumā gūtajiem iespaidiem sociālajos tīklos raksta Zeltiņš, pievienojot foto ar saviem komentāriem.

 

Kasjauns.lv / Foto: Facebook.com