foto: London Entertainment/Splash News/ Vida Press
„Troņu spēļu” aktieri par saderināšanos paziņo avīzē
Kits Haringtons un Rouza Leslija iepazinās seriāla uzņemšanas laukumā un ir pāris jau kopš 2012. gada.
Slavenības
2017. gada 28. septembris, 15:35

„Troņu spēļu” aktieri par saderināšanos paziņo avīzē

Kasjauns.lv

Britu aktieri Kits Haringtons (30) un Rouza Leslija (30), kas seriālā „Troņu spēles” („Game of Thrones”) atveido Džonu Snovu un Igritu, precas. Pāris par saderināšanos paziņojis ar Londonas laikraksta „The Times” sludinājuma starpniecību.

„K.K. Haringtona kungs un R.E. Leslijas jaunkundze. Izziņota Vorčesteršīras Deivida un Deboras Haringtonu jaunākā dēla un Aberdīnšīras Sebastiana un Kendijas Lesliju vidējās meitas saderināšanās,” rakstīts sludinājumā, kas, ievērojot senās angļu tradīcijas, rodams rubrikā „Gaidāmās kāzas”.

foto: Splash News/ Vida Press
Paziņojums par saderināšanos laikrakstā.

Britu lielākais bulvārpreses izdevums „The Sun” informē, ka pārim tuvs paziņa apstiprinājis ziņas par saderināšanos, kā arī norādījis, ka Haringtons (pilnajā vārdā Kristofers Keitsbijs Haringtons) jau sen vēlējies apprecēt Lesliju (pilnajā vārdā Rouza Eleonora Arbatnota-Leslija), taču vispirms gribējis iegādāties kopīgu māju un tajā apmesties uz dzīvi.

Kits Haringtons un Rouza Leslija dzīvē un uz ekrāna

Aktieri Kits Haringtons un Rouza Leslija iepazinās seriāla „Troņu spēles” uzņemšanas laukumā un ir pāris jau kopš 2012. gada. Tagad ...

gallery icon

Abi aktieri iepazinās filmas „Troņu spēles” uzņemšanas laukumā un ir kopā jau kopš 2012. gada. Arī seriālā Haringtons un Leslija atveidojuši pāri.

foto: HBO/Kobal/REX/ Vida Press
Seriālā „Troņu spēles”.