foto: KENI PARKS/SPLASH/ Vida Press
Neviens nevēlas pirkt Džonija Depa rančo! Aplūko, kas par vainu
Aktierim Džonijam Depam piederošo māju Kentuki štatā ASV izsolē neviens tā arī nenopirka.
Slavenības
2017. gada 22. septembris, 20:21

Neviens nevēlas pirkt Džonija Depa rančo! Aplūko, kas par vainu

Kasjauns.lv

Nesenajā izsolē aktierim Džonijam Depam piederošo rančo ar 10 zirgu aplokiem neviens tā arī neiegādājās, lai gan tika prognozēts, ka interese par īpašumu būs milzīga...

Džonijs Deps pārdod savu rančo

Džonijs Deps šo īpašumu iegādājās 1995. gadā, bet 2001. gadā pārdeva. Četrus gadus vēlāk aktieris nopirka to atkal, un tagad ...

gallery icon
49

„Tā ir lieliska ferma ar milzu potenciālu,” pāris nedēļas pirms izsoles izteicās izsoļu nama „Halfhill Auction Group” vadītājs. „Par īpašumu izrādīta liela interese no vietējiem un ārzemju pircējiem tā slavenā īpašnieka dēļ.”

Izsolē par Džonijam Depam piederošo īpašumu nebūt nebija izrādītā tāda interese, kā tika prognozēts. Augstākā vairāksolīšanā piedāvātā cena nesasniedza pat pusi no Holivudas zvaigznes prasītas summas, kas ir 2.9 miljoni ASV dolāru.

foto: BEI/REX/ Vida Press
Džonijs Deps ar savu sirdsmīļoto mammu Betiju Sjū Palmeri 2004. gadā. Savu rančo aktieris bija nosaucis par godu mammai par „Betijas Sjū ģimenes fermu”.

Augstāko summu, kas ir „tikai” 1.4 miljoni, par Džonijam Depam piederošo īpašumu bijis gatavs maksāt vietējās Kentuki štata radio stacijas dīdžejs Riks Dīzs. Potenciālais pircējs vēlāk intervijā norādījis, ka „nevaino „Karību jūras pirātu” zvaigzni par to, ka tā noraidījusi viņa piedāvājumu”.

Aktiera prasītā summa izrādījusies pārāk augsta ikvienam, kurš piedalījies nesenajā izsolē.

Džonijs Deps šo īpašumu iegādājies 1995. gadā, samaksājot 950 000 ASV dolāru. 2001. gadā Deps no īpašuma vēlējās šķirties un pārdeva to par vienu miljonu dolāru. Lai cik dīvaini tas neizklausītos, taču četrus gadus vēlāk aktieris to nopirka vēlreiz, šoreiz jau samaksājot 2 miljonus dolāru.

Džonijs Deps iepriecina bērnus slimnīcā

Nav nekāds prieks būt slimnīcā! Taču, ja ciemos ierodas slavenais pirāts Džeks Sparovs, sāpes un raizes nedaudz aizmirstas. Bērni no ...

gallery icon
19

Plašajā rančo ir galvenā ēka ar sešām guļamistabām un septiņām vannasistabām. Mājas kopējā dzīvojamā platība sasniedz 557 kvadrātmetru. Tā celta uz vairāk nekā 41 akru (16.6 ha) liela zemes gabala. Līdzās galvenajai ēkai izbūvēts peldbaseins un viesu namiņš, garāža četrām automašīnām, trīs lieli staļļi un 10 aploki zirgiem.

Īpašums savulaik nodēvēts par „Betijas Sjū ģimenes fermu”, par godu aktiera mammai, kura pērnā gada maijā devās aizsaulē.

Džonijs Deps pārdod savu ciematu Francijā

„Le Plan de la Tour” ciematu Francijas dienvidos aktieris Džonijs Deps iegādājās 2001. gadā, un visu nākamo gadu laikā tieši ...

gallery icon
11

Deps pārsteidz ar jaunu stilu

gallery icon
3