Elija Gouldinga pludmalē ar citu puisi. Bijušais apgalvo, ka aizvien mīl. FOTO
Maiami pludmalē britu dziedātāja Elija Gouldinga manīt kāda plašākā sabiedrībā nepazīstama jauna vīrieša sabiedrībā. No bijušā drauga grupas „McFly” mūziķa Dagija Pointera viņa izšķīrās šā gada februārī. Abi esot saglabājuši draudzīgas attiecības un kopā „tusējuši” „Coachella” festivālā mēneša sākumā.
Slavenības
2016. gada 30. aprīlis, 05:32

Elija Gouldinga pludmalē ar citu puisi. Bijušais apgalvo, ka aizvien mīl. FOTO

Jauns.lv

Pasaules turneja „Delirium World Tour” šobrīd aizvedusi britu dziedātāju Eliju Gouldingu (29) uz ASV. No koncertiem brīvajās dienās mūziķe paguvusi arī labi atpūsties. Viņa apmeklējusi populāro „Coachella” mūzikas festivālu, bet pavisam nesen devusies sauļoties uz silto Maimi pludmali.

Britu dziedātāja Elija Gouldinga redzēta Maiami pludmalē kāda sabiedrībā plašāk nepazīstama jauna vīrieša sabiedrībā. Elija baudīja sauli, tērpusies koši rozā krāsas divdaļīgajā peldkostīmā, ko radījis zīmols „Kini”. Tuvojoties vasarai, šā peldkostīma cena Lielbritānijas veikalos no 72 sterliņu mārciņām samazināta līdz 15 sterliņu mārciņām.

Dziedātāja nebija lietojusi dekoratīvo kosmētiku un matus atstājusi vaļējus, ļaujam vējam tos virpināt, cik tik tīk. Gouldinga lieliski pavadīja laiku kopā ar draugiem, relaksējoties un daudz smejoties.

Šā gada februārī Elija publiski paziņoja, ka ir šķīrusies no sava drauga grupas „Mc Fly” mūziķa Dagija Pointera. Pēc mēneša sākumā apmeklētā „Coachella” festivāla Pointers atklājis, ka veselu dienu pavadījis kopā ar bijušo draudzeni. „Mēs aizvien ļoti mīlam viens otru, mēs joprojām esam labākie draugi,” norādījis mūziķis. „Mēs bijām kopā „Coachella” festivālā, visu dienu. Kopā ar viņas draugiem un manējiem. Bija riktīgi superīgi.”

Dagijs, kurš Losandželosā cenšas veidot aktiera karjeru, atzīst to pašu, ko Elija – abu aizņemtība un biežā prombūtne bijusi galvenais iemesls, kāpēc viņi izšķīrušies. „Taču, kā jau teicu, mēs aizvien labi saprotamies,” teic Pointers. „Viņa ir viens no fantastiskākajiem cilvēkiem, kādu jebkad esmu sastapis. Taču šobrīd ir grūti. Es šobrīd esmu brīvs.”

Sarunā ar laikrakstu „The Sun” šā gada martā Elija atzina, ka saspringtais darba grafiks bijis pie vainas, kāpēc februārī romantiskajām attiecībām pielikts punkts. Elija arī atzinusi, ka pēc turnejas beigām vēlas veltīt laiku sev un pabūt prom no sabiedrības uzmanības. „Cilvēki domā, ka esmu neievainojama, taču dažas aizvadītās nedēļas bijušas patiešām smagas,” martā atzina dziedātāja. „Visi zina, ka šķiršanās ir briesmīga. Tas ir grūti, sarežģīti un nekad nebūs viegli.”

Elija un Dagijs bija kopā divus gadus. Šajā laika periodā pāris paguva gan izšķirties, gan no jauna salabt. Iepriekšējo reizi abi izšķīrās aizvadītā gada decembrī, bet jau janvārī attiecības atjaunoja. Abi ļoti centās saglabāt savu privāto dzīvi noslēpumā, taču par viņu jūtām 2014. gada maijā izpļāpājās Pointera grupas basģitārists.

   

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press