Apburošajai princesei Šarlotei aprit gadiņš. Jaunākie FOTO
Princeses Šarlotes jaunākās oficiālās fotogrāfijas uzņēmusi viņas māmiņa Kembridžas hercogiene Ketrīna. Attēli tapuši ģimenes mājās Norfolkā aizvadītajā mēnesī.
Slavenības
2016. gada 2. maijs, 15:44

Apburošajai princesei Šarlotei aprit gadiņš. Jaunākie FOTO

Jauns.lv

Atzīmējot prinča Viljama un hercogienes Ketrīnas meitas princeses Šarlotes pirmo dzimšanas dienu, Kensingtonas pils publiskojusi vairākas jaunas fotogrāfijas, ko uzņēmusi mazās princeses māmiņa.

Princese Šarlote pasaulē nāca aizvadītā gada 2. maijā klīnikā Londonā. Viņa ir mazā māsa divarpus gadus vecajam princim Džordžam. Kensingtonas pils pārstāvji, kas sociālajos tīklos atrādījuši princeses jaunākās fotogrāfijas, pastāstījuši, ka attēlus uzņēmusi Šarlotes mamma hercogiene Ketrīna. Fotogrāfijas tapušas šā gada aprīlī ģimenes mājās Norfolkā.

„Kembridžas hercogs un hercogiene ar prieku dalās ar četrām jaunām princeses Šarlotes fotogrāfijām,” vēsta karaļnams. „Hercogs un hercogiene ir ļoti laimīgi dalīties ar šiem ģimenei tik svarīgajiem mirkļiem un cer, ka visiem patiks šīs mīlīgās bildītes tikpat ļoti kā viņiem pašiem.”

Vienā no fotogrāfijām redzams kā Šarlote cenšas spert pirmos patstāvīgos soļus. Līdzīgu attēlu Viljams un Ketrīna publiskoja arī, kad viņu pirmais bērns – princis Džordžs – bija līdzīgā vecumā un tikko sāka staigāt.

Karalienes Elizabetes II 90. dzimšanas dienai veltītā dokumentālā filmā Ketrīna runāja arī par Viņas Majestātes lielo prieku par mazmazmeitiņas Šarlotes piedzimšanu. „Karaliene bija ļoti saviļņota, ka piedzimusi meitenīte. Tiklīdz mēs pārradāmies mājās Kensingtonas pilī, viņa bija viena no pirmajiem, kas meitu apciemoja,” TV reportierim atklāja Ketrīna. „Maza meitiņa – tas ir tik ļoti īpaši. Jūtos ļoti, ļoti laimīga, ka Džordžam ir maza māsiņa.”

Īsi pēc Šarlotes nākšanas pasaulē, arī tētis princis Viljams pauda prieku par augošo ģimeni. „Tas ir fantastiski. Viņa ir kā no debesīm sūtīts mazs prieciņš,” Viljams ļāvās sentimentam. „Taču tajā pašā laikā, ir daudz lielāka atbildība, pieskatot viņus abus, jo īpaši, ja līdzās ir Džordžs. Viņš ir draisks kā mazs pērtiķēns.”

         

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press