Gatis Kandis atgriežas un sasmīdina visus, turklāt liek Saimonam riet kā sunim. VIDEO
Latvietis Gatis Kandis izpelnījās visu žūrijas locekļu "jā" vārdu un pārliecinoši iekļuva nākamajā kārtā
Trakā pasaule
2016. gada 2. maijs, 18:27

Gatis Kandis atgriežas un sasmīdina visus, turklāt liek Saimonam riet kā sunim. VIDEO

Jauns.lv

Tērpies tāpat, kā pirms 4 gadiem, Lielbritātnijā dzīvojošais komiķis no Latvijas atgriezās uz skatuves un ar saviem jokiem izpelnījās šova "Britain's Got Talent 2016" visu žūrijas locekļu "jā" vārdu.

Saimons Kovels jau pirms latvieša uzstāšanās atklāja pārējiem žūrijas locekļiem, ka Gatis ir vienīgais komiķis, kurš viņam šķiet smieklīgs.

Savu priekšnesumu Kandis sāka ar joku par laikapstākļiem, atklājot, ka viņam patīk silts laiks, jo tas arī viņu pašu padarot siltāku. Uz žūrijas neizpratni, Gatis piebilda, ka tas ir viņa iesildīšanās joks.

Brīdi vēlāk viņš stāsta par savu cāli. Kad viņam ir dzimšanas diena, Gatis to viņam neatklāj, jo viņš to tāpat nesapratīšot. Šajā brīdī žūrijas locekli Deividu Viljamsu pārņem patiesi smiekli.

Komiķis turpināja joku par dzīvniekiem ar riešanu, paziņojot, ka tas ir joks, kuru var ņemt līdzi uz mājām un atstāstīt savam sunim.

Gatis pievērsās Saimonam ar jautājumu - vai viņam ir suņi, uz ko žūrijas vadītājs atbildēja, ka viņam ir veseli trīs. Latvietis ieteica viņam atstāstīt šo joku saviem suņiem, pieprasot Saimonam to atkārtot, ko viņš arī izdarīja - divreiz.

Uz Gata jautājumu - vai kādam patīk redzēt pārīšus, kuri skūpstās publiski, viņš no zāles un žūrijas saņēma atbildi nē, bet Kandis paziņoja, ka viņam patīkot gan. Viņš pieejot tiem klāt un skatoties tieši virsū, parasti viņi pārtraucot un neapmierināti jautājot: "Vai Tu iebilsti?" Gatis viņiem paziņojot, ka neiebilst.

Savu uzsātšanos Gatis beidza pārliecinoši, uzskatāmi parādot kāds viņš izskatās no mugurpuses, gadījumā, ja cilvēki vēlas viņam "sekot".

Pēc priekšnesuma žūrijas locekle Amanda paziņoja, ka viņš ir smieklīgs un savus jokus pasniedzot tā, it kā uz skatuves būtu nokļuvis pavisam nejauši. Kovels piebilda: "Tavi joki ir tik muļķīgi, ka man tie šķiet smieklīgi."

Komiķis ar saviem jokiem izpelnījās šova "Britain's Got Talent 2016" visu žūrijas locekļu "jā" vārdu un iekļuva nākamajā kārtā.

Gatis Kandis "Britain's Got Talent 2016" atkal sasmīdina Saimonu Kovelu un visu žūriju - video: Kasjauns.lv/Foto: ekrānuzņēmums no video