foto: Ekrānuzņēmums no Instagram.com
Gados pavecāka Kirkorova fane koncertā uz skatuves sarīko striptīzu
Šī kundzīte ar savām izdarībām uz skatuves tik ļoti šokēja Filipu Kirkorovu, ka viņš savā koncertā pat saķēra galvu!
Slavenības
2017. gada 16. augusts, 07:44

Gados pavecāka Kirkorova fane koncertā uz skatuves sarīko striptīzu

Kasjauns.lv

Kaislīgas fanes, savus elkus ieraugot, dažreiz ne tikai zaudē galvu, bet arī kaunu. Tā tas noticis Krievijas dziedātāja Filipa Kirkorova koncertšovā “Es” kūrortpilsētā Anapā, kad kāda kundzīte vecumā virs piecdesmit gadiem nokļuva uz skatuves un nodemonstrēja savu apakšveļu.

Tas notika koncerta fināla dziesmas “Es nomiršu par tevi” laikā, kad viena no skatītājām, kas bija nopirkusi biļeti pirmajā rindā, nespēja savaldīt emocijas un pastiepa Krikorovam roku. Par lielu fanes izbrīnu Kirkorovs uzaicināja viņu uz skatuves, kur kundzīte tik ļoti sapriecājās, ka sāka dejot, plivinot savus svārkus un sarīkojot kaut ko līdzīgu striptīzam - visi koncerta apmeklētāji varēja novērtēt viņas apakšveļu un pēcpusi. “Viņa visus pārstiedz, šokēja, izbrīnīja un apbūra. Anapas karaliene!” tā video, kurā redzamas fanes izdarības, nokomentēja pats Filips Kirkorovs.

foto: Ekrānuzņēmums no Instagram.com
Šī kundzīte ar savām izdarībām uz skatuves tik ļoti šokēja Filipu Kirkorovu, ka viņš savā koncertā pat saķēra galvu!

Izrādās, ka šī kundzīte šādi izdarās ne pirmo reizi. Viņa kļuva slavena jau pirms trim gadiem, iepriekšējā Filipa Kirkorova koncertā Anapā. Arī tad viņa tika uz skatuves un uzsāka kaislīgu deju, kas vēlāk gan līdzinājās profesionālas striptīzdejotājas izgājieniem.

Kirkorovs un viņa fane Anapā 2014. gadā

Esot tik tuvu savam elkam, dāma, šķiet, iekrita eiforijā. Viņa ar savu pēcpusi pieglaudās Kirkorova bikšu priekšai un sāka efektīgi kustināt gurnus. Arī pats Kirkorovs neapjuka – viņš sāka pacelt kundzes svārkus, tā visai publikai izrādot viņas melnās apakšbiksītes. Turklāt Filips bija tik ļoti šīs dejas aizkustināts, ka aizmirsa, ka skan fonogramma un viņam jāplāta mute, izliekoties, ka dzied dzīvajā.

Kirkorovs un viņa pielūdzēja koncertā Anapā

Nesenajā koncertā Anapā Krievijas pop karalis Filips Kirkorovs uz skatuves metās visai erotiskā dejā ar kādu savu kaislīgu pielūdzēju. Turklāt ...

gallery icon

Filipa Kirkorova koncerts "Arēnā Rīga"

2016. gada 29. martā „Arēnā Rīga” notika Krievijas estrādes karaļa Filipa Kirkorova koncerts, kurā Filips izteica frāzes latviešu valodā.

gallery icon