foto: Sputnik
Jaunais "Пусть говорят" bez Malahova būšot... par pašu Malahovu
Tapusi sarunu šova pirmā sērija cita vadītāja vadībā, un tā saukšoties "Čau, Malahov!" jeb - sērija par pašu Malahovu.
Slavenības
2017. gada 13. augusts, 18:13

Jaunais "Пусть говорят" bez Malahova būšot... par pašu Malahovu

Kasjauns.lv

Piektdien, 11.augustā, Krievijas "Pirmā kanāla" studijā ticis nofilmēts raidījums, kas, iespējams, būs pirmais šī šova rudens sezonas laidiens, vēsta "Doždj". Lai gan kanāls nav oficiāli paziņojis populārā sarunu šova jauno vadītāju, konkrēto ierakstu vadīja Dmitrijs Borisovs.

Telekanāla "Doždj" informatori zina teikt, ka pirmā šova sērija būšot veltīta pašam Andrejam Malahovam - kanāla "kritušajai" zvaigznei, iepriekšējam šova vadītājam, ar kura palīdzību šovs "Pustj govorjat" iemantojis tik lielu popularitāti. Sērija saukšoties "Čau, Andrej!"

Tas viss notiek vienlaikus ar izskanējušo informāciju, ka līdzšinējā šova komanda pagājušajā nedēļā aizgājusi no "Pirmā kanāla", līdzi paņemot Andreja Malahova kartona figūru. Cilvēki nav bijuši mierā ar haosu pilotsēriju filmēšanā, kā arī neskaidrību no "Pirmā kanāla" vadības puses, proti, kurš tad īsti vadīs jauno šovu - Dmitrijs Borisovs vai Aleksandrs Smols.

"Doždj" ziņo, ka Malahova vietā, visticamāk, izvēlēts Borisovs, ar kuru arī ierakstīta sērija par pašu Malahovu. Kanāla rīcībā ir īss 15 sekunžu video no studijas.

Tikmēr cits avots vēstī, ka varbūt šī sērija nemaz netikšot palaista gaisā, jo arī pats Malahovs nav skaidri pateicis, ka vairs nevēlas vadīt "Pustj govorjat". Skandāls ar viņa aiziešanu notika pagājušajā mēnesī, taču jau pirmdien Malahovs atgriežas no atvaļinājuma Itālijā, kur uzturas kopā ar sievu, kurai tuvākajā laikā jādzemdē mazulis. 

Kasjauns.lv jau vēstīja, ka Malahovs ar "Pirmā kanāla" vadību un šova jauno producentu sastrīdējās par dekrētā došanos - vīrietis vēlējies brīvu laiku, ko pavadīt kopā ar sievu un bērnu, taču televīzija tam nav devusi akceptu. 

Lai gan šova filmēšanas komanda, atbalstot Malahovu, arī sabuntojusies pret kanālu, šie cilvēki pauž gatavību atgriezties tūdaļ pat, ja no darba netiks atbrīvots pats Andrejs Malahovs, ziņo "Doždj".