foto: SARJ / Splash News/ Vida Press
Maikla Duglasa lielākais murgs. Jau gadiem neviens nepērk viņa grezno villu
Aktieris Maikls Duglass jau trīs gadus nevar pārdot grezno villu Maljorkā. Sākotnēji viņš par to prasīja 50 miljonus eiro, taču tagad cenu samazinājis līdz 37.5 miljoniem eiro.
Slavenības
2017. gada 12. augusts, 14:19

Maikla Duglasa lielākais murgs. Jau gadiem neviens nepērk viņa grezno villu

Kasjauns.lv

Aktieris Maikls Duglass (72) 2014. gadā nekustamo īpašumu tirgū pārdošanai izlika savu grezno villu Spānijai piederošajā Maljorkas salā. Taču kaut kā nevienu šis īpašums neinteresē...

foto: ERIK PENDZICH/REX/ Vida Press
Aktieris Maikls Duglass.

Aktieris Maikls Duglass par savu Spānijas villu sākotnēji prasīja 50 miljonus eiro. Redzot, ka trīs gadu laikā intereses par šādu summu iegādāties māju nav, kino leģenda cenu ievērojami samazinājis. Taču tā aizvien ir astronomiska. Tagad aktieris cer villu pārdot par 37.5 miljoniem eiro.

Maikls Duglass pārdod villu Maljorkā

Aktieris Maikls Duglass jau trīs gadus nevar pārdot grezno villu Maljorkā. Sākotnēji viņš par to prasīja 50 miljonus eiro, taču ...

gallery icon

Īpašums, protams, nav nekāds mazais un necilais. Pie mājas ir 100 hektāru (!) zemes, no īpašuma paveras gleznais skats uz jūru, bet pati villa patiesībā ir 19. gadsimtā celta pils. Tajā neiztrūkst arī vīna pagrabs, bet ēkai līdzās arī savs vīna dārzs.

Uz Duglasam piederošā zemes īpašuma kopumā ir septiņas atsevišķas ēkas ar pieciem apartamentiem un desmit guļamistabām, kā arī diviem viesu namiņiem. Īpašumā var ērti izmitināt 20 cilvēkus, to skaitā apkalpojošo personālu un bērnus.

Maikls Duglass šajā īpašumā savulaik dzīvoja ar savu pirmo sievu Diandru Duglasu.

Šī ir īstena luksusa villa: te ir pieejama privāta pludmale, aukstā un karstā gaisa kondicionētāji, drošības sistēma, centrālā apkure, mandeļu un olīvu koki, aromātiski augi, barbekjū zona, bērnu spēļu laukums, garāža, dārzs, apartamenti ar dārzu, apsildāms āra baseins, džkuzi, bibliotēka, saimnieku guļamistaba ar kamīnu, viesistaba ar kamīnu un spēļu istaba.