foto: Stephen Coke/REX/ Vida Press
Skandālista Galahera meitai, kuru viņš nekad nav saticis, jau 18
Laiema Galahera 18 gadus vecā meita Mollijai Mūriša šā gada augustā.
Slavenības
2017. gada 13. augusts, 16:59

Skandālista Galahera meitai, kuru viņš nekad nav saticis, jau 18

Kasjauns.lv

Grupas „Oasis” skandalozais mūziķis Laiems Galahers (44) ir četru bērnu tēvs. Katru no viņiem dāvājusi cita sieviete. Ar diviem bērniem rokeris aizvien nav personīgi ticies. Viņa joprojām nesatiktajai meitai Mollijai Mūrišai jau ir 18!

Laiema Galahera meita Mollija Mūriša

Grupas „Oasis” mūziķis Laiems Galahers ir četru bērnu tēvs. Katru no viņiem dāvājusi cita sieviete. Ar diviem rokeris aizvien nav ...

gallery icon

Nesenā intervijā ar vīriešu žurnāla „GQ” reportieri britu mūziķis Laiems Galahers atzinis, ka vēlētos izveidot attiecības ar meitu Molliju, kuru ne reizi nav dzīvē saticis, pateicoties „sarkastiskajām” attiecībām ar meitas māti, britu dziedātāju un komponisti Lizu Mūrišu.

„Viņai ir laipni lūgta manā pasaulē, nav šaubu,” Galahers izteicies intervijā. „Ja tas notiks, tas notiks. Es pavisam noteikti viņu neatstumšu.”

foto: Lionel Urman/Sipa USA/ Vida Press
Laiems Galahers vēloties iepazīties ar savu 18 gadus veco meitu. Mūziķim ir sliktas attiecības ar viņas māti, tāpēc savu vecāko meitu viņš nekad vēl nav saticis. „Viņai ir laipni lūgta manā pasaulē. Ja tas notiks, tas notiks. Es pavisam noteikti viņu neatstumšu.”

1997. gada jūnijā Losandželosā Laiemu Galaheru un Lizu Mūrišu vienoja īslaicīga mīlas dēka, kuras rezultātā tā paša gada jūnijā pieteicās mazulis. Tas bija tikai dažus mēnešu pēc mūziķa kāzām ar britu aktrisi, dziedātāju un modeli Patsiju Kensitu. Pāris apprecējās 1997. gada aprīlī.

1998. gada 26. martā pasaulē nāca Lizas meita Mollija Mūriša.

foto: Alex Huckle/SilverHub/REX/ Vida Press
Mollija ir ļoti līdzīga savam tēvam.

1999. gada septembrī piedzima Galahera un viņa sievas Patsijas Kensitas kopīgā atvase – dēls Lenons. Gadu vēlāk pāris izšķīrās.

2001. gada jūlijā atvasi mūziķim dāvāja arī grupas „All Saints” dziedātāja kanādiete Nikola Epltona. Viņi ir vecāki dēlam Džinam Galaheram.

Laiema Galahera vārds plaši izskanēja 2004. gadā, kad viņš mediju pārstāvjiem stāstīja, ka par meitas Mollijas un dēla Lenona uzturēšanu viņu mātēm regulāri maksājot 2000 sterliņu mārciņu. Viņš bargi kritizēja arī citu skandalozu mūziķi Pītu Dohertiju, kurš bija kļuvis par Lizas Mūrišas otra bērna tēvu un neveica bērna uzturlīdzekļu maksājumus.

foto: Alan Davidson / Silverhub/REX/ Vida Press
Mollija ar mammu Lizu Mūrišu 2009. gadā.

2008. gada Valentīndienā Laiems apprecējās ar sava trešā bērna māti Nikolu Epltoni. Laulību ceremonijai viņš izvēlējās to pašu dzimtsarakstu nodaļu Vestminsterā, Londonā, kur savulaik noslēdza laulību ar Patsiju Kensitu.

Pēc pieciem laulībā nodzīvotiem gadiem – 2013. gada augustā – pāris paziņoja par vēlmi šķirties, un nākamā gada aprīlī viņu laulība tika šķirta arī oficiāli. Attiecības izirušas tāpēc, ka atklājies, ka Galaheram uz to brīdi bijusi divus gadus veca meita, kuru viņš nekad neesot saticis. Bērns pasaulē nācis pēc viņa dēkas ar kādu Ņujorkas žurnālisti. Baumoja arī par viņa dēku ar savu personīgo asistenti Debiju Gvaiteri.