foto: Instagram, Vida Press
Sabiedrības dāma Nikija Hiltone gaida otro mazuli
Nikija Hiltone aizvadītajā svētdienā atzīmējusi meitas Lilijas Greisas gada jubileju.
Slavenības
2017. gada 3. augusts, 05:22

Sabiedrības dāma Nikija Hiltone gaida otro mazuli

Kasjauns.lv

Sabiedrības dāmas Parisas Hiltones (36) jaunākā māsa Nikija Hiltone Rotšīlda (33) aizvadītajā nedēļas nogalē sarīkojusi grandiozu pirmās dzimšanas dienas ballīti savai meitai Lilijai Greisai.

Meitas pirmo dzimšanas dienu Nikija Hiltone atzīmēja ar vērienīgu ballīti. Svētku galdu viņa bija ieturējusi rozā krāsā un rotājusi ar konfeti un lellēm. Bija arī rozā torte divos stāvos, ko rotāja cipars „1”.

Pēc ballītes gandarītā māmiņa sociālajos tīklos saviem sekotāju tūkstošiem atrādīja gan svētku galdu, gan pašu gaviļnieci. Tiesa, meitu Nikija turēja klēpī, un fotogrāfam seju nerādīja. „Mana dzimšanas dienas meitene,” komentārā ierakstīja māmiņa.

foto: Instagram, Vida Press
Mazajai gaviļniecei galds ieturēts rozā krāsā un dekorēts ar lellītēm.

Arī Nikijas mamma Ketija un māsa Parisa apmeklējušas svinības, taču fotogrāfijas no privātā pasākuma viņas sociālajā vidē nav publiskojušas.

Lilijas Greisas pirmās dzimšanas dienas īstais datums ir 8. jūlijā, taču svinības sarīkotas vien aizvadītajā svētdienā – 30. jūlijā.

„Viņa rāpo visur un cenšas staigāt,” intervijā žurnālam „Hello!” pastāstījusi Nikija. „Viņa ceļas kājās un pieturoties stāv. Viņa tik ļoti grib staigāt, bet vēl nesanāk!”

foto: Instagram, Vida Press
Nikijas un Džeimsa Rotšīldu ģimenē gaidāms peiaugums. Bērnam pasualē jānāk nākamā gada sākumā.

Pirms dažām nedēļām Nikija un viņas vīrs Džeimss Rotšīlds (32) paziņoja priecīgu vēsti, ka nākamā gada sākumā gaidāms ģimenes pieaugums.

„Viņi vienmēr gribējuši, lai Lilijai Greisai būtu māsiņa vai brālītis līdzīgā vecumā, tāpat kā viņiem pašiem,” komentējis kāds paziņa.

Nikijai ir trīs gadus vecāka māsa Parisa un divi jaunāki brāļi Barons un Konrāds.

No Nikijas Hiltones „Instagram” bloga

No Nikijas Hiltones „Instagram” bloga.

gallery icon

Nikijas Hiltones un Džeimsa Rotšīlda kāzas

gallery icon