foto: Sputnik
Krieviju pāršalc runas, ka populārais raidījumu vadītājs Malahovs iet prom no darba
Andrejs Malahovs.
Slavenības
2017. gada 1. augusts, 13:42

Krieviju pāršalc runas, ka populārais raidījumu vadītājs Malahovs iet prom no darba

Kasjauns.lv

Krievijā pamatīgu gruzdēšanu medijos un sociālajos tīklos radījušas runas, ka "Pirmā kanāla" redzamākais un populārākais raidījumu vadītājs Andrejs Malahovs pamet telekanālu. 

Portāls "Meduza.io" ziņo, ka Malahovs telekanālā strādā 25 gadus, bet kopš 2005. gada vada sarunu šovu "Pustj govorat", kurš ir viens no skatītākajiem raidījumiem Krievijas televīzijās. Krievijas slavenību sarakstā, kuru izveidojis "Forbes", Malahovs ir 30. vietā ar 1,2 miljonu dolāru peļņu gadā. 

Viņa vadītais raidījums ēterā iznāk četras reizes nedēļā, katru reizi veltot to citai tēmai. 

foto: Sputnik
Andrejs Malahovs.

Par to, ka Malahovs varētu pamest savu ilggadējo darbavietu, paziņoja uzreiz vairāki mediji, atsaucoties uz anonīmiem avotiem. Saskaņā ar viņu teikto Malahovs pāries strādāt uz "Rossija 1" raidījumu "Tiešais ēters". 

"Meduza.io" ziņo, ka nedz Malahovs, nedz telekanāla preses dienesti šo situāciju nekomentē. Raidījumu vadītāja preses pārstāvis Aleksejs Mindels sacījis, ka viņiem "ļoti nepatīk runas, kas parādījušās presē", bet pats Malahovs tikko atgriezies no festivāla "Žara", kas notika Azerbaidžānas galvaspilsētā Baku. 

"Rossija 1" Malahova pāriešanu pie viņiem nekomentē, sakot: "Mums visa vadība ir atvaļinājumā, tāpēc fiziski nav iespējams, ka kas tāds šobrīd varētu notikt."

Krievijas presē tikmēr izskanējis, ka populārajam raidījumu vadītājam ir nesaskaņas ar citiem "Pustj govorat" veidotājiem. Runā, ka Malahovs nav varējis atrast kopīgu valodu ar jauno producenti, kuru pieaicināja reitingu uzlabošanai.

Vairāki Malahova kolēģi jau esot pārgājuši uz "Rossija 1", kamēr "Pustj govorat" jau meklējot jaunus vadītājus.