foto: Inta Mengiša
Maestro Paula mazmeita Holivudā kļuvusi par īstu skaistuli
Topošā kino režisore Monika Pedersena Jūrmalas festivāla atklāšanā, dodoties uz vectēva Raimonda Paula koncertu.
Slavenības
2017. gada 28. jūlijs, 05:09

Maestro Paula mazmeita Holivudā kļuvusi par īstu skaistuli

Kasjauns.lv

Komponista Raimonda Paula jaunākā mazmeita Monika Pedersena (23) pēc atgriešanās dzimtenē no studijām elitārā augstskolā Losandželosā burtiski uzziedējusi.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Raimonda Paula mazmeita Monika Pedersena Holivudā kļuvusi par īstu skaistuli

Raimonda Paula mazmeita Monika Pedersena Holivudā kļuvusi par īstu skaistuli.

gallery icon
7

Vēl pērnvasar, klausoties koncertus “Positivus” festivālā, Paula jaunākā mazmeita izskatījās kā vienkārša jauniete, kas īpaši neizceļas vienaudžu vidū. Taču šovasar, ierodoties uz Jūrmalas festivāla atklāšanu, kur notika Raimonda Paula klasiskās mūzikas koncerts, Maestro mazmeita aizskatuvē žilbināja ar savu daili. Nu viņa vairs nav bikla meitene, bet gan pieaugusi dāma.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Monika ar vecvecākiem Raimondu un Lanu Pauliem.

Maestro allaž paudis gandarījumu, ka meitas Anetes atvases Monika un viņas vecākā māsa Annemarija izaugušas par inteliģentām jaunkundzēm, kuru pašreizējā prioritāte ir laba izglītība un saturīga laika pavadīšana. Pauls jau pērn neslēpa, ka lepojas ar mazmeitas Monikas panākumiem. Pēc universitātes pabeigšanas Itālijā, kur jauniete apguva filmu un digitālo mediju programmu un nodarbojās ar fotografēšanu, Maestro mazmeita piepildījusi savu kvēlāko sapni – sāka studēt profesionālo kinorežiju Kalifornijas Universitātē. Jauniete prot piecas valodas – latviešu, krievu, angļu, itāļu un franču.
„Viņa izturēja milzīgu konkursu – uz 17 vietām kandidēja 20 000 jauniešu. Monika ļoti vēlējās iekļūt šajā skolā. Visi pasniedzēji ir pasaules klases aktieri un režisori. Tā ir prestiža mācību iestāde, stāv ļoti tuvu Holivudai. Ļoti, ļoti daudzu studentu sapnis ir tikt tajā universitātē, un, nenoliedzami, ir liels prieks, ka Monikai tas izdevās,” lepojās Raimonds Pauls, piebilzdams, ka Amerikā patlaban studē arī viņa otra mazmeita Annemarija. Viņa gan zinības apgūst Ņujorkā.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Monika Pedersena pērn vasarā Salacgrīvā, “Positivus” festivālā.