foto: Eduards Paņičevs
Ko tādu nebūsiet redzējuši! Laimas Vaikules festivāla dalībnieki  ikdienas apģērbā un bez meikapa
Uz skatuves Laima Vaikule un Valērijs Ļeontjevs.
Slavenības
2017. gada 24. jūlijs, 16:44

Ko tādu nebūsiet redzējuši! Laimas Vaikules festivāla dalībnieki ikdienas apģērbā un bez meikapa

Kasjauns.lv

Svētdien, 23. jūlijā, Jūrmalā noslēdzies dziedātājas Laimes Vaikules festivāls "Laima Rendez Vous Jūrmala 2017". Vairākas dienas uz skatuves uzstājās tādi mūziķi kā Laima Vaikule, Valērijs Meladze, Grigorijs Ļepss, Intars Busulis, Vahtangs Kikabidze, Jānis Stībelis un citi.

Tā Jūrmalā koncertiem gatavojas Laimas Vaikules festivāla dalībnieki

Dzintaru koncertzālē no 20. līdz 23. jūlijam norisinājās tradicionālais festivāls "Laima Rendez Vos Jūrmala", kurā uzstājās Latvijas un tuvējo kaimiņvalstu ...

gallery icon

Koncertus rādīja TV, bet, kā slavenie mūziķi tiem gatavojās? Kasjauns.lv piedāvā vienreizēju iespēju pavēros pasaules līmeņa zvaigznes bez meikapa, tērptus ikdienas drēbēs, un ar visām savām vājībām.
Laima Vaikule ir jūrmalniece un allaž ar cieņu un lepnumu nesusi savas pilsētas vārdu. Festivāla nosaukums pauž festivāla ideju (Rendez vous – no franču valodas nozīmē “tikšanās”, populāri sakot “randiņš”) – Laima aicina savus draugus un kolēģus populārus māksliniekus gan no Latvijas gan no kaimiņu valstīm piedalīties festivālā, lai satiktos uz vienas skatuves un kopīgi muzicētu. Apmeklētājus visa festivāla garumā priecēs zvaigžņu parāde ar vairāk nekā 40 iemīļotiem solistiem un kolektīviem.

Izredzētie dodas uz festivāla "Laima Rendez Vous" Jūrmala afterpārtiju

Izredzētie dodas uz festivāla "Laima Rendez Vous" Jūrmala aferpārtiju.

gallery icon