foto: AFP/Scanpix/LETA
Pasaulslavenajam mūzikas hitam "Despacito" tagad arī Latvijas lauku kaverversija
Pasaulslavenā "Despacito" galvenie vaininieki - Luiss Fonsi (pa kreisi) un "Daddy Yankee".
Trakā pasaule
2017. gada 22. jūlijs, 12:50

Pasaulslavenajam mūzikas hitam "Despacito" tagad arī Latvijas lauku kaverversija

Kasjauns.lv

Luisa Fonsi, "Daddy Yankee" un Džastina Bībera šīs vasaras superhits "Despacito" ir dzirdams ikdienā uz katra soļa, jo teju visur pasaulē mūzikas topos tā atrodas pašā augšgalā jau vairākus mēnešus. Tagad arī Latvijā ir sava šīs dziesmas interpretācija mūsu lauku kaverversijā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Sociālajos tīklos milzu popularitāti sāk iegūt šī Latvijas lauku kaverversija dziesmai vasaras superhitam "Despacito". Šīs dziesmas videoklips jau pirmajos sešos mēnešos kopš publicēšanas ir skatīts vairāk nekā 2,725 miljardus reižu, kas viņu ierindo starp trim visvairāk skatītajiem mūzikas videoklipiem "Youttube" vēsturē. Jādomā, ka arī pirmā vieta tiks sasniegta jau tuvākajās pāris nedēļās, jo šī dziesma jau tagad ir visvairāk straumētais skaņdarbs mūzikas vēsturē.

Par dziesmas popularitāti un to, ka tā ir dzirdama uz katra soļa tiek smiets arī dažādos jokos internetā.

Dziesmas bez Latvijas lauku kaverversijas ir neskaitāmas citas, bet par vienu no veiksmīgākajām tiek uzskatīta Maikija Bastos versija "I wear Speedos"

Īpašu popularitātes pieaugumu "Despacito" guva brīdī, kad parādījās dziesmas, iespējams, populārākā versija, kurā kopā ar Luisu Fonsi un "Daddy Yankee" dzied arī popmūzikas pēdējo gadu superzvaigzne Džastins Bībers. Interesanti, ka kanādiešu dziedātājam dažreiz koncertos ir lūgts nodziedāt "Despacito", bet viņš nemaz nezina visus dziesmas vārdus.