Neuzticības dēļ jūk Ozija Osborna laulība; viņš krāpis sievu ar frizierīti
Baumo, ka rokeris Ozijs Osborns piekrāpis sievu Šāronu ar savu frizieri Mišelu Pagu.
Slavenības
2016. gada 10. maijs, 14:28

Neuzticības dēļ jūk Ozija Osborna laulība; viņš krāpis sievu ar frizierīti

Jauns.lv

Britu izdevums „The Mirror” ziņo, ka rokerim Ozijam Osbornam (67) ir vien dažas nedēļas laika, lai saglābtu nepilnu 34 gadus ilgo laulību ar Šāronu (63). Runā, ka viņš bijis neuzticīgs sievai! Bet jau pēc trim nedēļām mūziķim ar grupu „Black Sabbath” jādodas turnejā.

Šārona Osborna paziņojusi, ka vēlas šķirt laulību pēc tam, kad atklātībā nonāca vēsts, ka Ozijs viņu piekrāpis ar frizieri Mišelu Pagu. Rokeris vēlas savu kļūdu labot. „Ozijam ir pavisam maz laika, lai atrisinātu domstarpības un glābu laulību, jo pavisam drīz viņam jādodas ceļā,” norādījis kāds ģimenes draugs. „Ozijs jau ir izlikts no mājām. Šārona tā ir darījusi arī agrāk, viņa neatļaus viņam atgriezties līdz nebūs apmierināta. Šīs būs dažas trakas dienas. Atrodoties turnejā, Ozijam nebūs iespējas visu kārtīgi izrunāt. Savukārt Šāronai ir darba saistības Losandželosā un viņai tur jāpaliek.”

„Es jau trīs gadus un ceturksni esmu skaidrā,” nesen vaļsirdīgā intervijā atzinies pats Ozijs. „Šajā laikā neesmu pieskāries alkoholam un narkotikām. Jebkura ziņa, ka neesmu skaidrā, ir absolūti nepatiesa.”

Šārona nesen kā neieradās uz sava sarunu šova „The Talk” filmēšanu. Kolēģe Džūlija Čena pārraides sākumā norādīja: „Šodien mēs sākam bez Šāronas. Daudzi ziņu virsraksti vēsta par viņu un Oziju. Izskanējušas baumas un pieņēmumi, ka pēc nepilniem 34 laulībā nodzīvotiem gadiem viņi šķiras. Tas ir tikai pašsaprotami, ka Šārona paņēmusi šo dienu brīvu. Mēs sūtam viņai un ģimenei visu mūsu mīlestību. Un lūdzam, lai jūs darītu tāpat.”

Šāronai un Ozijam ir trīs bērni – Eimija (32), Kellija (31) un Džeks (30). Baumo, ka Šārona bijusi nikna kā pūķis, kad atklājusi pierādījumus par vīra neuzticību. Viņš esot sievu piekrāpis ar glītu blondu frizieri-stilisti.

Vēl martā Šārona savā šovā „The Talk” šokēja kolēģus, atzīstot, ka Ozijs savulaik pārgulējis ar divām auklītēm, kuras bijušas nolīgts pieskatīt viņu mazos bērnus. „Mums bija četras auklītes, jo man bija trīs bērni. Es strādāju piecas dienas nedēļā. Es jums saku, viņas bija manas dzīves posts. Viņas visas gribēja būt slavenības. Viņas visas alka pēc naudas.” Un tad pēc brīža Šārona piebilda šokējošo vēsti: „Divas no viņām es pieķēru gultā ar Oziju! Dažādos laikos. Tas turpinājās vēl un vēl.”

Kad viens no kolēģiem ieminējās, ka Šāronai vajadzējis būt niknai uz vīru, viņa attaisnoja Ozija uzvedību ar to, ka viņš tolaik nekad nav bijis skaidrā. „Viņš nebija pie pilna prāta un dēvēja tās par savu pirmo sievu vai arī uzskatīja par mani pašu.”

2013. gadā, kad Osborni atzīmēja 30. laulību gadadienu, pāris uz īsu laiku pašķīrās. Šārona bija atklājusi, ka Ozijs atkal atgriezies pie atkarībām. Autobiogrāfiskajā grāmatā „Unbreakable” viņa rakstīja: „Nekad nebūtu varējusi to iedomāties, ka mūsu gadadiena būs sākums mūsu laulības vissliktākajam periodam.”

Šārona apskatījusi īsziņas vīra mobilajā tālrunī un atklājusi, ka pusotru gadu viņš ir atkarīgs no pretsāpju medikamentiem. „Es sapratu, ka vairāk tā nevaru,” atzina Šārona. „Es to vienmēr esmu pacietusi un nu esmu nogurusi. Es teicu, ka vēlos šķiršanos.”

Ozijs pēc paša vēlēšanās sāka apmeklēt laulības konsultantu un psihiatru, un Šārona mācījās pieņemt vīru, kāds ir. „Tu nevari izmainīt cilvēkus,” viņa atzina. „Tu pieņem viņus, kādi ir vai aizej.”

Ozijs iepazinās ar Šāronu, grupas „Black Sabbath” menedžera Dona Ardena meitu, kad viņai bija vien 18 gadu. Pāris apprecējās 1982. gadā.

Visus šos gadus Šārona ir ne tikai sadzīvojusi ar vīra atkarībām, 2002. gadā viņa pārvarēja resnās zarnas vēzi un divus gadus vēlāk veica abpusējo mastektomiju, pēc tam, kad atklāja, ka viņai ir gēns, kas iekļauj krūts vēža riska kategorijā.


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press