foto: AFP/Scanpix/LETA
Pēc ārstu ieteikuma Adele spiesta atcelt divus pēdējos divus turnejas koncertus Londonā
Adele ir sabojājusi savas apburošās balss saites.
Slavenības
2017. gada 1. jūlijs, 14:10

Pēc ārstu ieteikuma Adele spiesta atcelt divus pēdējos divus turnejas koncertus Londonā

LETA

Britu dziedātāja Adele sestdien atcēla pēdējos divus pasaules koncertturnejas koncertus Londonas Vemblija stadionā, jo viņai radušās balss saišu problēmas.

"Šovakar devos pie sava kakla ārsta, jo mana balss šodien vispār neatvērās, un izrādās, ka esmu sabojājusi savas balss saites," Adele rakstīja mikroemuāru vietnē "Twitter".

"Mediķu ieteikumu dēļ es vienkārši nedēļas nogalē nebūšu spējīga uzstāties. Teikt, ka mana sirds tādēļ lūzt, būtu pārāk maigi," viņa piebilda.

Dziedātāja atzina, ka pirmajos divos šovos Vemblija stadionā trešdien un ceturtdien piedzīvojusi "vokālas grūtības" un pat apsvērusi iespējas izmantot ierakstu. Koncerti bija izpārdoti ar 100 tūkstošiem skatītāju.

"Es to nekad neesmu darījusi, un nekad to nespētu jums nodarīt. Tā nebūtu īstā es," par fonogrammas izmantošanu izteicās mūziķe.

Adele piebilda, ka gadījumā, ja nespēs koncertus pārcelt uz citu datumu, par biļetēm iztērētā nauda skatītājiem tiks atmaksāta.

"Grammy" balvu ieguvēja nekad nav slēpusi, ka kondertturnejas viņai ir liels pārbaudījums. Ceturtdienas koncertā Londonā viņa pieļāva, ka varētu arī vairāk nekad nedoties koncertēt pa visu pasauli.

"Koncerttūres ir dīvaina lieta. Tās man nav īpaši labi piemērotas," atzīts Adeles ar roku rakstītā zīmītē, ko vairāki fani izplatīja sociālajos medijos.

Viņa piebilda, ka viņai patīk dzīve mājās un prieku sagādā ikdienas sīkumi.

"Es vēlējos, lai mani pēdējie koncerti ir Londonā, jo es nezinu, vai jebkad vēl došos koncertturnejā, un tādēļ es vēlos, lai pēdējā reize būtu mājās," piebilda 29 gadus vecā mūziķe.

Ar turneju "25" Adele ir viesojusies Eiropā, Ziemeļamerikā, Austrālijā un Jaunzēlandē.

Adele iepriekš ir sacījusi, ka pēc šīs turnejas vēlētos pievērsties ģimenes dzīvei un iespējams laist pasaulē otru bērnu. 2012.gada oktobrī pasaulē nāca Adeles un viņas vīra Saimona Konecka dēls.

Dziedātājas Adeles pirkstā mirdz zelta stīpiņa. Vai apprecējusies?

Vairākas dienas pēc kārtas dziedātāja Adele redzēta ar zelta gredzentiņu pirkstā. Fani ir pārliecināti, ka mūziķe Ziemassvētku brīvdienās slepus apprecējusies ...

gallery icon
7

Īstā Adele un viņas līdziniece: pamēģini atšķirt!

gallery icon
15

Dziedātāja Adele ar dēlu Andželo Losandželosas lidostā

gallery icon
12

Adele nopērk māju Beverlihilsā

Dziedātāja Adele nopirkusi sev ģimenes mājas arī okeāna viņā krastā – Beverlihilsas „Hidden Valley Estate” rajonā, kur kaimiņos dzīvo vienas ...

gallery icon
9

Adeles fanes jūk prātā dziedātājas seksīgā miesassarga dēļ

Adeles fanes ir kā bez prāta šī zilacainā smukulīša dēļ. Dziedātājas miesassargs holandietis Pīters Van der Vīns reiz bija bodibildinga ...

gallery icon
6

Adele ar vīru Londonā, 2014. gada rudenī

gallery icon
11

Adele "BRIT Awards" balvu pasniegšanas ceremonijā

gallery icon
11

Britu dziedātāja Adele

gallery icon
20