foto: Ekrānuzņēmums no "Asia Wire"
Vecpuisis Ķīnā savā loceklī salādē 15 adatas - tīri tā, baudai
Dakteris stāsta par pacientam izņemto - 15 adatām, kas bija sadrūzmējušās vienuviet dzimumlocekļa iekšienē.
Trakā pasaule
2017. gada 23. jūnijs, 19:25

Vecpuisis Ķīnā savā loceklī salādē 15 adatas - tīri tā, baudai

Kasjauns.lv

Kāds 35 gadus vecs vīrietis Ķīnā 20.jūnijā ticis operēts - no viņa dzimumlocekļa ārsti izņēmuši 15 adatas, vēsta Ķīnas mediji.

Cilvēks slimnīcā vērsies ar sūdzībām par lielām sāpēm savos dzimumorgānos. Ārsti ar klientu strādājuši vairākas stundas. 

Garākā dzimumloceklī atrastā adata bijusi 10 centimetru gara, īsākā - 6 centimetri. Vīrietis adatas sevī sabīdījis pērnajā gadā un darījis to baudas dēļ, liecina pašreizējā informācija. 

Ārsti ar klientu strādājuši vairākas stundas. Pati adatu izņemšana ķirurģiem prasīja pusotru stundu - lēnām, vienu pa vienai, adatas no locekļa izņemtas. 

Rentgena uzņēmumi rādīja, ka adatas sastājušās visas vienuviet uretras kanālā, skarot membrānu. Tieši tas arī radījis sāpes, kas beidzot - pēc gada - licis vīrietim vērsties pie ārstiem. Noskaidrojies, ka cietušais ir vecpuisis, un ar adatiņām izklaidējies seksuālas baudas gūšanai. 

Vīrietis paskaidrojis, ka līdz šim nekādas sāpes nebija jutis, taču tad pamanījis asiņošanu urinēšanas laikā, pēc laika sācies fizisks diskomforts un visbeidzot viņš nolēmis doties pie urologa.

Tēmas