Autopsijā aktrises Kerijas Fišeres organismā konstatētas narkotikas
Slavenības
2017. gada 19. jūnijs, 23:42

Autopsijā aktrises Kerijas Fišeres organismā konstatētas narkotikas

LETA

ASV kinoaktrises Kerijas Fišeres organismā, viņai lidojuma laikā ciešot sirdstrieku, bijušas vairākas narkotikas, arī kokaīns un "ekstazī", teikts pirmdien izplatītajā koronera ziņojumā.

Aktrise Kerija Fišere dzīvē un uz ekrāna

gallery icon

Ar princeses Lejas lomu "Zvaigžņu karu" kinosāgā pazīstamās aktrises organismā bijis alkohols un opiāti, teikts toksikoloģiskajā ziņojumā.

Pēc pārbaužu rezultātiem noprotams, ka organisms "bijis pakļauts heroīna iedarbībai, tomēr devas lielums un tas, kad šī iedarbība notikusi, nav precīzi nosakāms".

"Tāpēc mēs nevaram noteikt, cik nozīmīgs bijis heroīns attiecībā uz nāves izraisīšanu šajā lietā," teikts Losandželosas apgabala Koronera biroja paziņojumā.

Pārbaudēs konstatēts, ka kokaīns ticis lietots iepriekšējo trīs dienu laikā, teikts ziņojumā. Nāves cēlonis bijusi elpošanas apstāšanās miegā un "citi neskaidri faktori", ieskaitot sirdsslimību un "vairākkārtīgu narkotiku lietošanu".

Holivuda sēro par vienlaikus mirušajām aktrisēm Keriju Fišeri un Debiju Reinoldsu

Dienu pēc Kerijas Fišeres (60) nāves mūžībā devusies viņas māte Debija Reinoldsa (84).

gallery icon

Fišere piedzīvoja sirdstrieku 23.decembrī, lidojot no Londonas uz Losandželosu, kur aktrise uzreiz tika nogādāta slimnīcā. Viņa no dzīves aizgāja 27.decembrī.

Dienu vēlāk ar trieku nomira Fišeres māte leģendārā Holivudas aktrise Debija Reinoldsa.

Tēmas