Zeme, atveries! Džastins Bībers jau sācis aptetovēt seju. FOTO
Dziedātāja Džastina Bībera ķermeni jau 22 gadu vecumā sedz vairāk nekā 50 tetovējumu. Jaunākais tapis uz sejas. Tas ir mazs krustiņš pie acs kaktiņa.
Slavenības
2016. gada 13. maijs, 17:08

Zeme, atveries! Džastins Bībers jau sācis aptetovēt seju. FOTO

Jauns.lv

Gada sākumā intervijā vīriešu žurnālam „GQ” kanādiešu dziedātājs Džastins Bībers izteicās, ka gribētu sev tetovējumu uz sejas, bet ne tuvākajos pārdesmit gadu laikā. Mūziķis šo lēmumu pārdomājis un jau sociālajos tīklos atrādījis jaunāko tintes zīmējumu. Jā, uz sejas!

Jauno tetovējumu uz sejas kanādiešu dziedātājs Džastins Bībers ieguvis aizvadītajā piektdienā Ņujorkā, kur mūziķi aizvedusi viņa pasaules turneja „Purpose Tour”. „Džastins iegriezās iepriekšējā vakarā un izvēlējās nelielu krustiņu netālu no acs kaktiņa,” intervijā slavenību žurnālam „Us Weekly” pastāstījis tetovējumu meistars Džonatans „JonBoy” Valena. Mākslinieks norādījis, ka Bībera tetovējums esot izvēlēts ar dziļāku jēgu – tas ir viņa apliecinājums ticībai Jēzum un ceļam, meklējot Dievu.

22 gadus vecā mūziķa ķermeni jau sedz vairāk nekā 50 tetovējumu! To skaitā ir viņa jaunākā albuma nosaukums „Purpose”, eņģeļa spārni uz muguras un milzīgs krusts uz krūtīm. Jaunais tetovējums ir ļoti mazs, tikko manāms. Mūziķis to jau atrādījis savai fanu armijai „Instagram” blogā.

Intervijā ar vīriešu žurnāla „GQ” reportieri gada sākumā Bībers atzina, ka apsverot domu arī par tetovējumu uz sejas, taču ne tuvākajā laikā. „Kad es būšu patiešām vecs, taču ne super vecs. Varbūt, kad man būs 40, 50 vai kaut kā tā,” vēl pirms nepilna pusgada prātoja Džastins Bībers. „Manuprāt, ja tetovējumu veic pareizi, tas ir forši, taču ne kaut ko super dullu pa visu seju,” piebilda mūziķis. „Tas varētu būt tetovējums virs manas uzacs vai arī kaut kas ļoti mazs.”

     

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press