Pārdod Duglasu ģimenes māju, kas dzimtai piederējusi 42 gadus. FOTO
Kino veterāns Kērks Duglass ģimenes māju pārdeva 1999. gadā, prasot par to 1.3 miljonus dolāru. Tagad māja no jauna nonākusi pārdošanā, un jau par 3.45 miljoniem dolāru.
Slavenības
2016. gada 15. maijs, 05:41

Pārdod Duglasu ģimenes māju, kas dzimtai piederējusi 42 gadus. FOTO

Jauns.lv

Nekustamo īpašumu tirgū nonākusi leģendārā Holivudas aktiera Kērka Duglasa (99) māja, kas dzimtai piederējusi vairāk nekā 42 gadus. Tajā bērnību pavadījis arī kino veterāna dēls aktieris Maikls Duglass (71).

Duglasu dzimtas māja atrodas Palmspringsā un to šobrīd pārdod par 3 450 000 ASV dolāriem. Tas, kurš iegādāsies šo īpašumu, par savu kaimiņu varēs saukt ne mazāk slavenu Holivudas aktieri – Leonardo di Kaprio. Viņš gan savu mitekli tikai īrē.

Duglasu dzimtas īpašuma kopējā platība sasniedz 370 kvadrātmetru. Mājā ir piecas guļamistabas un astoņas vannasistabas. Telpās logi sniedzas no grīdas līdz pat griestiem un tajā ir mūsdienās tik populārais atvērtais plānojums. Mājas sienas daļēji celtas no akmens. Pie mājas ir K-formas peldbaseins ar sālsūdeni, kā arī tenisa korti.

Ēku projektējis arhitekts Donalds Vekslers. Māja sākotnēji bija celta Bobam Hovardam – savulaik populārā sacīkšu zirga Biskvīta (Seabiscuit) īpašnieka un uzņēmēja Čārlza Hovarda dēlam. Kērks Duglass kopā ar sievu Annu māju iegādājās piecdesmitajos gados. Viņš dzimtas īpašumu pārdeva 1999. gadā par 1.3 miljoniem dolāru. Tagad tas nonācis pārdošanā atkārtoti un par ievērojami lielāku samaksu.

Šajā rajonā šobrīd tiek pārdotas vēl divu citu savulaik leģendāru aktieru mājas – Stīva Makvīna īpašums (4.595 miljoni dolāru) un Kerija Grānta īpašums (3.495 miljoni dolāru).


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press