foto: Juris Rozenbergs
Kaupera puikam Edgaram Kauperam gan ātri ataug mati!
Edgaram Kauperam nu jau mati ir atauguši, lai arī vēl pirms trīs mēnešiem viņš bija teju ar pavisam gludi skūtu galvu.
Slavenības
2017. gada 3. jūnijs, 10:26

Kaupera puikam Edgaram Kauperam gan ātri ataug mati!

Kasjauns.lv

Pirms trīs mēnešiem „Prāta vētras” solista Renāra Kaupera dēls Edgars Kaupers nodzina pavisam īsus matus. Nu viņš tos ir ataudzējis, bet vienalga ne tik garus, kā dvīņubrālim Emīlam.

Edgars Kaupers ar noskūtiem matiem

Uz Mūzikas ierakstu gada balvu „Zelta mikrofons” 2017. gada 28. februārī grupas „Carnival Youth” mūziķis Edgars Kaupers ieradās ar nodzītiem ...

gallery icon

Gadiem grupas „Carnival Youth” mūzikas cienītājiem un sekotājiem bija grūti atšķirt dvīņubrāļus Kauperus. Puišiem bija līdzīgs apģērbu izvēles stils, kā arī frizūras. Liels bija pārsteigums, kad uz šā gada Mūzikas ierakstu gada balvas „Zelta mikrofons” apbalvošanas ceremoniju viens no brāļiem – Edgars Kaupers - ieradās ar nodzītiem matiem. Pārvērtības viņš veica tikai dienu pirms pasākuma un toreiz jaunietis žurnālam „Kas Jauns” atzina, ka šāds griezums viņam ir otro reizi dzīvē. Pirmoreiz matus viņš nodzinis desmit gadu vecumā.

Edgars Kaupers ataudzējis matus

Mūziķis Edgars Kaupers savas grupas „Carnival Youth” jaunā albuma prezentācijas koncertā 2017. gada 1. jūnijā ieradās ar ataudzētiem matiem.

gallery icon


Tagad, grupas „Carnival Youth” jaunā albuma „Vienā vilcienā” prezentācijas koncertā, kas 1. jūnijā notika kādā Rīgas iekšpagalmā, Edgara matu sakārtojums jau bija krietni kuplāks - puisis trīs mēnešu laikā bija ataudzējis matus. Tomēr aizvien viņa mati nav tik gari kā brālim Emīlam, tāpēc puišus vēl var atšķirt.