foto: no privātā arhīva
Kubasova kļuvusi par „Miss Eiropa 2017” un nēsā kroni par 350 000
Diāna Kubasova kopā citām konkursa „Miss Eiropa” dalībniecēm tikušas pie svētku šampanieša.
Slavenības
2017. gada 27. maijs, 06:41

Kubasova kļuvusi par „Miss Eiropa 2017” un nēsā kroni par 350 000

Kasjauns.lv

Vairāku skaistumkonkursu dalībniece un rīkotāja Diāna Kubasova nule kā kļuvusi par „Miss Eiropa 2017”, iegūstot fantastisku kroni un smalkas dāvanas.

Diāna Kubasova Dienvidkorejā kļuvusi par "Miss Europe 2017"

gallery icon

„Miss Eiropa” ir viens no pasaulē senākajiem skaistumkonkursiem, jo pirmo reizi notika 1929. gada februārī Parīzes Operā. Diāna ir pirmā latviete, kura kļuvusi par prestižā konkursa uzvarētāju. Šogad konkursa fināls notika Seulā, Dienvidkorejā, un tajā piedalījās dalībnieces no 35 valstīm. Pateicoties iegūtajam titulam, daiļava tikusi pie neskaitāmi daudz privilēģijām un dāvanām – modeles kontrakta, vairākiem ceļojumiem, iespējas apmeklēt Eiropas valstu modes nedēļas, būt klāt kinofestivālos un tamlīdzīgi.
Viens no ievērības cienīgākajiem uzvarētājas ieguvumiem ir vērtīgais „Miss Eiropa” kronis. „Jau kopš 2003. gada „Miss Eiropa” iepriekšējā gada uzvarētāja nodod sekotājai 130 gramu smagu baltā zelta kroni, kas greznots ar 678 briljantiem. Tas novērtēts par 350 000 eiro. Starp dāvanām ir arī kronim pieskaņotu rotaslietu komplekts, kosmētika, apavi no „Christian Louboutin”, vakarkleita no „Elie Saab” un daudzas citas balvas,” lepojas titulētā Kubasova.

„Diemžēl dārgo kroni man līdzi uz Latviju nedeva. Tas paliek pie organizatoriem seifā. Man tas tiek iedots tikai īpašos pasākumos. Līdzi vešanai kā piemiņa no konkursa man tika uzdāvināts sudraba kronis ar kristāliņiem,” atklāj Diāna.