Restorānu īpašnieka Oskara Skaras līgavai grezna kleita. FOTO
Uzņēmējs Oskars Skara gleznainajā Kaškaiša ciematā, Portugālē, sagaidot savu krāšņo līgavu Santu Šmiti. Pāri laulāja ģimenes mācītājs Igors Safins, un apprecoties sieva pārgāja vīra uzvārdā.
Slavenības
2016. gada 18. maijs, 08:48

Restorānu īpašnieka Oskara Skaras līgavai grezna kleita. FOTO

Jauns.lv

Interjera dizainers, restorānu „Bibliotēka Nr.1” un „Kolonāde. Mūsu stāsti” īpašnieks Oskars Skara savā dzimšanas dienā - 9. maijā - mija gredzenus ar dzīvesbiedri Santu Šmiti, ar ko kopā ir četrus gadus.

Sociālajos tīklos pāris ievietoja gleznainu kāzu foto, kurā smaidošais līgavainis sagaida cēli nākam savu izredzēto. Līgava kāzu dienā bija saposusies skaistā maigas laškrāsas kleitā ar iespaidīgi garu šlepi. Kleitas dizainu līgava bija veidojusi pati, konsultējoties ar modes mākslinieku Mārtiņu Pūpolu, bet tērpu šuva dizainere Diāna Silava.

Laulības ceremonija norisinājās Portugālē, gleznainajā Kaškaiša ciematā, un pāri laulāja ģimenes mācītājs - Dubultu un Bulduru evaņģēliski luterisko draudžu gans Igors Safins. Līgavu kāzu dienai saposa pazīstamais smalko aprindu frizieris Igors Popovs. Skaisto notikumu jaunlaulātie kopā ar lieciniekiem Valdi Škutānu un Alisi Kolosovu-Škutāni, kā arī ar līgavas vecākiem, atzīmēja pasakaini skaistajā Sintras pilī. Apprecoties jaunā sieva pārgāja vīra uzvārdā, kļūdama par Santu Skaru.

Gan Oskaram, gan Santai šī nav pirmā laulība. Skaram no iepriekšējām attiecībām ir meita Grēta (17), savukārt Santai ir dēls Kristaps Houps (7), kura tētis ir ekspremjera Viļa Krištopana dēls uzņēmējs Kristaps Krištopans. Oskars un Santa Skaras ir arī vecāki divām kopīgām atvasēm – dēlam Henrijam (3) un meitai Emīlijai (2).

Oskars Santu bildināja jau pirms trim gadiem, viņas dzimšanas dienā. Par vīru un sievu viņi viens otru uzrunā jau kopš tā laika.

Kasjauns.lv/Foto: Facebook.com

Tēmas