foto: Andres Putting (EBU)
Tā nu gan ir izgāšanās! „Triana Park” savā pusfinālā Eirovīzijā palikuši pēdējā vietā
Mjā, tas nu gan ir pārsteigums, ka Latvijai šogad Eirovīzijā gāja nevis slikti, bet vienkārši – nožēlojami!
Slavenības
2017. gada 14. maijs, 11:10

Tā nu gan ir izgāšanās! „Triana Park” savā pusfinālā Eirovīzijā palikuši pēdējā vietā

Kasjauns.lv

Atklātībai nodoti dati par to, kā Kijevā notikušajā Eirovīzijas dziesmu konkursā balsis sadalījušās pusfinālos. Aina ir ļoti bēdīga – savā pusfinālā Agnese Rakovska ar „Triana Park” palikusi pašā pēdējā vietā, bet kopvērtējumā esam spējuši pārspēt tikai pundurvalsti Sanmarīno.

Agnese Rakovska un "Triana Park" ierodas uz sarkanā paklāja gājienu

gallery icon
50

Ja vēl otrdienas vakarpusē nevienam nebija šaubu, ka „Triana Park” ar kompozīciju „Line” iekļūs finālā un tur paspēkosies, ja ne par absolūtu uzvaru, tad par iekļūšanu pieciniekā – noteikti, tad tagad skats uz Eiropas mūzikas balagānu metās pavisam šķērms.


Piedodiet, bet tādu izgāšanos, kad paliekam teju vai pašā pēdējā vietā, negaidīja pat superpesimisti. Savā pusfinālā esam palikuši 18 vietā, jo saņēmām vien 21 (!) punktu, kamēr pusfināla uzvarētāji – Portugāle – tika pie 370. Otrā pusfinālā vēl bēdīgāk gājis vien Sanmarīno, kas tikuši pie vesela viena punkta.
Vietā atgādināt, ka no Latvijas Televīzijas (valsts) budžeta ik gadu dalībai Eirovīzijas konkursā tiek atvēlēts vairāk par 100 tūkstošiem eiro. Nav jau pārāk milzīga summa, bet... Pat Lielbritānija jau sākusi apdomāties, vai vērts šādā dziesminieku tusiņā piedalīties.
 

62. Eirovīzijas atklāšanas ceremonija

2017. gada 7. maija pievakarē Ukrainas galvaspilsētā Kijevā notika 62. starptautiskā dziesmu konkursa Eirovīzija oficiālā atklāšanas ceremonija un dalībnieku parāde ...

gallery icon
70