Neticami, kāds ir iemesls šīs jaunās sievietes tievēšanai! FOTO
Ar savu īpašo metodi viņai izdevās no 100 kilogramu svara novājēt uz pusi.
Trakā pasaule
2016. gada 18. maijs, 15:33

Neticami, kāds ir iemesls šīs jaunās sievietes tievēšanai! FOTO

Jauns.lv

24 gadus vecā sieviete atklāj elementāru metodi, kā veiksmīgi atbrīvoties no liekā svara. Ja tā darbojas viņai, iespējams, strādās arī citu labā!

Kendesa Hopkinsa (24) dzīvo Melburnā, Austrālijā, un dižojas ar savu metodi veiksmīgai vājēšanai. Kad viņa bija vien 21 gadu veca, jaunās sievietes svars bija sasniedzis 100 kilogramus. Ikdienā tie šķietami netraucēja, taču tad viņa ieraudzīja fotogrāfijas no 21.dzimšanas dienas ballītes...Tās viņu šokēja. Viņa nebija domājusi, ka izskatās „pēc ziloņa”. Viņa saņēmusi vai visu drosmi un spoguļa priekšā uzņēma šī „simtkilogramīgā ziloņa” selfiju, stāvot vien sporta šortiņos un krūšturī.

Turpmāk Kendensa attiecās no ātrajām uzkodām un neveselīga ēdiena, tā vietā sākot sevi „selfijot” pavisam regulāri. Sākot nedaudz patrenēties, svars kritās acīmredzami, un viņa turpināja sevi fotografēt. Spoguļattēls sāka kļūt iedvesmojošs, līdz aizrāva Kendensu pavisam – viņa iekrita azartā. Tagad Kendensa teic, ka tieši selfiji viņu motivējuši tievēt, un tagad, trīs gadus kopš pirmā tuklā selfija, viņa nu lepojas ar varen šmaugu augumu – Kendensa nu sver 50 kilogramu.

 

Kasjauns.lv/Foto: Caters/Scanpix/LETA