foto: Kaspars Ūdris, Māris Breida speciāli Kasjauns.lv
Rakovsku Eiropa nesaprata, varbūt paturēsim īkšķus par igauņiem un leišiem?
Lietuvas pārstāvji Viktorija Ivanovska un basģitārists Deniss Zujevs.
Slavenības
2017. gada 11. maijs, 20:08

Rakovsku Eiropa nesaprata, varbūt paturēsim īkšķus par igauņiem un leišiem?

Kasjauns.lv

Lietuviešu mūzikas apvienību "Fusedmarc" pārstāv Lietuvas krieviete 38 gadus vecā Viktorija Ivanovska. Uz atklāšanas ceremoniju Viktorija ieradās kopā ar grupas līdzdibinātāju, basģitāristu Denisu Zujevu. Abi bija tērpti melnos toņos un uz sarkanā paklāja uzvedās ļoti kautrīgi. Savukārt Igauniju Eirovīzijā pārstāv spilgts duets Koits Tome un Laura.

Igaunijas pārstāvju Lauras Poldveres un Koita Tomes izgājiens Eirovīzijā

gallery icon

Ja leiši līdz šim Ukrainā nav izcēlušies ne ar ko, tad igauņi jau "spridzināja" uz Eirovīzijas atklāšanas ceremonijas sarkanā paklāja.

Spilgta bija dziedātājas Lauras ierašanās Eirovīzijas atklāšanas ceremonijā. Proti, 28 gadus vecā igauņu dziedātāja uz sarkanā paklāja ieradās seksīgā vakarkleitā ar caurspīdīgu augšdaļu un milzu šķēlumu, kas izraisīja pārsteigumu un ovācijas.

Interesanti, ka māksliniece savu grezno kleitu vairākkārt speciāli "vēra vaļā" un skatam pavērās viss kā uz delnas: dāmas kājas bija tērptas seksīgās zeķēs ar izteiksmīgu sānu vīli, savukārt ierastās zeķu gumijas stiprinājuma vietā kāju augšgalā greznojās speciāli veidota vīles platforma ar gredzenu, kas savieno īpaši darinātus zeķturus lentīšu formā.

Lietuvas pārstāvji Eirovīzijā 2017

Lietuvas pārstāvji Eirovīzijā 2017.

gallery icon