foto: Twitter/ Vida Press
Vai Džeksona meita sajaukusi pasākumus? Lielākās izgāšanās MTV Kino un TV balvu vakarā
Parisa Džeksone bija ģērbusies pārāk ikdienišķi. It kā pa ceļam uz veikalu būtu pamanījusi ballīti un tajā iegriezusies.
Slavenības
2017. gada 9. maijs, 07:24

Vai Džeksona meita sajaukusi pasākumus? Lielākās izgāšanās MTV Kino un TV balvu vakarā

Kasjauns.lv

Aizvadītajā svētdienā daudzas slavenības Losandželosā pulcējās uz MTV Kino un televīzijas balvu ceremonijas vakaru. Smalki ģērbto ļaužu vidū uzmanību piesaistīja popmūzikas karaļa Maikla Džeksona meita Parisa Džeksone (19). Viņa bija ģērbusies pārāk ikdienišķi saviesīgam pasākumam.

„MTV Movie & TV Awards 2017”sliktāk ģērbtās slavenības

„MTV Movie & TV Awards 2017”sliktāk ģērbtās slavenības.

gallery icon

Vai Parisa Džeksone nebija lietas kursā par dreskodu – šādu retorisku jautājumu uzdevuši modes pētnieki, vērtējot „MTV Movie & TV Awards” viesu tērpus. Sliktāk ģērbto slavenību skaitā tie ierindojuši arī britu modeli Džordanu Danu un realitātes šovu zvaigzni Faru Abrahamu.

Modes nama „Chanel” mūza Parisa Džeksone kino balvu vakaru apmeklēja izteiktā ikdienas ielas apģērbā. Viņa bija izvēlējusies saplēstus džinsus, t-krekliņu un rūtainu flaneļa kreklu ar garajām piedurknēm, ko pasējusi sev ap vidu. Kājās Parisa apāvusi līdz galam neaizšņorētas melnas sporta kedas, ko darinājis zīmols „Converse”.

Sarkanā paklāja dumpiniece izraudzījusies zīmola „The Spiders From Arts” t-kreklu ar bijušās ASV pirmās lēdijas Mišelas Obamas portretu un uzrakstu „Michelle My Belle”.

Koptēlu Džeksone papildinājusi ar krellīšu kaklarotu un dažām rokassprādzēm, bet matus sapinusi divās garās bizēs.

Modeles Džordanas Danas koptēls kritiķiem neiepatikās, jo 26 gadus vecā viena dēla māmiņa sakombinējusi burgundija krāsas velveta topiņu ar gaiši rozā zīda biksēm. Stila eksperti izbrāķējuši gan krāsu, gan abu materiālu salikumu, atzīmējot, ka šī ir viena no retajām reizēm, kad Džordana ierindojama sliktāk ģērbto skaitā.

foto: Rob Latour/REX/ Vida Press
Modele Džordana Dana.

Realitātes šova zvaigzne Fara Abrahama uz MTV Kino un televīzijas balvu vakaru ieradās kā no greznas Bolivudas filmas uzņemšanas laukuma. Portālam TooFab TV zvaigzne izteikusies, ka vēlējusies šajā vakarā parādīt indiešu „kultūru”, lai gan mis Abrahamai nav radniecīgu saišu ar šo zemi. Viņa arī darījusi zināmu, ka neuztrauc citu viedoklis par izvēlēto tērpu, kas godina Indijas kultūru. Fara paudusi cerību, ka viņas uzdrīkstēšanās iedvesmos arī pārējos pieņemt citas kultūras un priecāties par tām.

Faras pieri rotāja sarkans punkts, ko dēvē par bindi un kam hinduismā ir reliģiska nozīme. 2013. gadā dziedātāju un aktrisi Selēnu Gomesu bargi kritizēja, ka viņa nebūdama indiete, atļāvusies rotāties ar citai reliģijai piederošu simbolu. Arī Gomesa ar sarkano punktiņu pieres vidū bija papildinājusi koptēlu, apmeklējot MTV Kino un televīzijas balvu vakaru. Laikraksts „LA Times” toreiz rakstīja, ka hinduisma organizācijas pieprasījušas Gomesas publisku atvainošanos.

foto: Jen Lowery / Splash News/ Vida Press
Realitātes šova zvaigzne Fara Abrahama.

Šā gada „MTV Movie & TV Awards” vakarā stila ekspertu kritiku izpelnījusies arī seriāla „Teen Wolf” aktrise Holanda Rodena, izvēloties spalvām rotātu mini kleitiņu, kā arī modele Jasmīne Sandersa, kas bija tērpusies topiņā ar tīģera galvu.

Kritiku izpelnījusies arī modele Torija Briksa, izvēloties ekscentrisku melnu tērpu ar izgriezumiem un šķēlumiem, un to papildinot ar ekstravagantām kurpēm.

foto: Vida Press
Modele Torija Briksa.

Arī filmas „Bada spēles” aktrises Amandlas Stenbergas mēteļkleitiņa lika apkārtējiem atskatīties, taču ne aiz sajūsmas.

Savukārt aktrise Džiliana Rouza Rīda tā vien šķiet, ka bija iedvesmojusies no Dženiferas Lopesas ikoniskā „Versace” tērpa, kurā latino dīva apmeklēja „Grammy” balvu ceremonijas vakaru 2000. gadā.

foto: Jen Lowery / Splash News/ Vida Press
Aktrise Džiliana Rouza Rīda.
foto: BEI/REX/ Vida Press
Dženifera Lopesa 2000. gada "Grammy" balvu ceremonijas vakarā.