foto: PacificCoastNews/All Over Press/ Vida Press
Sieviete, kura savulaik saviļņoja pasauli, šobrīd dzīvo pieticīgi
Sūzena Boila vislaimīgāk jūtas mājās, kur pavadījusi bērnību.
Slavenības
2017. gada 29. aprīlis, 10:25

Sieviete, kura savulaik saviļņoja pasauli, šobrīd dzīvo pieticīgi

Kasjauns.lv

Skotiete Sūzena Boila (56) pasaules slavu iemantoja 2009. gadā, kad piedalījās talantu šovā „Britain’s Got Talent” un pārsteidza ar savu izcilo balsi. Šo gadu laikā Boilas jaunkundze nopelnījusi aptuveni 22 miljonus sterliņu mārciņu, taču dziedātāja izvēlas visnotaļ pieticīgu dzīvi.

Pēc tam, kad Sūzena Boila 2009. gadā iemantoja pirmo slavu un vērā ņemamos ienākumus, viņa nopirka 65 000 sterliņu mārciņu vērto trīs guļamistabu māju Blekburnā, Skotijā, kur pagājusi viņas bērnība. Iepriekš viņa to tikai īrēja.

Gadu vēlāk dziedātāja iztērēja 300 000 sterliņu mārciņu par piecu guļamistabu mājas iegādi pilsētas pretējā pusē. Šo namu viņa intervijās dēvēja par savu „smalko māju”. Taču dzīve tajā vienkāršajai lāga Sūzenai neiepatikās. Viņa māju atdeva radu bērniem un pārcēlās atpakaļ uz pieticīgo mitekli, kurā jūtas daudz laimīgāka.

Sūzena Boila dzīvo pieticīgi

Lai gan Sūzena Boila nopirkusi lielāku īpašumu pilsētas pretējā pusē, savu „smalko māju” viņa atdevusi brāļu un māsu bērniem. Dziedātāja ...

gallery icon
9

Sūzenai Boilai neinteresē materiāli labumi. Vienīgā „izšķērdība”, ko viņa atļāvusies, ir 300 sterliņu mārciņu vērts kažoks un „Chanel No5” smaržas, ko viņa šad tad nopērk „duty free” veikalos.

Lai gan ēkas augšstāvā skapjos Boilai ir spožas skatuves kleitas un „Miu Miu” kurpes, viņai mājās nav trauku mazgājamās mašīnas un pie ēkas nav automašīnas, par smalku limuzīnu pat nerunājot. Mis Boilas dzīvē nav luksusa.

Sūzena Boila talantu šovā „Britain’s Got Talent” 2009. gadā

Sūzenai nauda daudz nerūp („Taču ir jauki, ja tā ir.”), taču viņas radiniekiem gan. Sūzena ir jaunākā deviņu bērnu ģimenē, no kuriem septiņi brāļi un māsas aizvien ir šai saulē. 2013. gadā ģimene pati izplatīja runas, ka Sūzenas brālis Džerards piespiedis māsu viņam iedot 50 000 sterliņu mārciņu, ja ne viņš piesolījies izdarīt pašnāvību. Džerards šīs runas noliedza un bija nikns, kad Sūzena atteicās saraut attiecības ar tiem radiniekiem, kas šīs baumas aizsāka. Taču brālis apliecinājis, ka ir saņēmis no māsas vairāk nekā 250 000 sterliņu mārciņu, kā arī atzinis, ka Sūzena ir „dāsna” pret viņiem visiem.

„Es nevaru viņiem nopirkt „Lamborghini” un „Ferrari” automašīnas vai „penthuse” dzīvokli, taču viņiem nekad nepietrūks naudas,” par saviem brāļiem un māsām, un viņu bērniem izteikusies sirsnīgā Sūzena Boila.

Sūzena Boila 2014. gadā

gallery icon
25

Sūzena Boila cep pankūkas

gallery icon
10