Lily pretendē uz lomu seriālā "Viņas melo labāk"
Lily jeb Linda Kalniņa 2015. gada jūlijā, sava klipa videoklipa "Mīlestībā virmo gaiss" prezentācijā.
Slavenības
2016. gada 20. maijs, 07:28

Lily pretendē uz lomu seriālā "Viņas melo labāk"

Jauns.lv

Jau pavisam drīz sāksies TV3 seriāla “Viņas melo labāk” jaunā sezonas. Tikmēr seriāla veidotāji, rīkojot konkursu, meklē jaunu aktrisi. Konkurss noslēgsies 31. maijā, bet jau šobrīd saņemti vairāk nekā 1000 pieteikumu. Starp pretendentēm ir vairākas šovos iepazītas dāmas, tostarp dziedātāja Lily jeb Linda Kalniņa.

Viens no šī konkursa rīkotājiem – portāls skaties.lv – vēsta, ka anketu ar vēlmi būt par seriāla aktrisi atsūtījusi gan šovā “Saimnieks meklē sievu” iepazītā Gunda Jandava, gan Ieva Janiševa no šova “Kāzu gūstā”, gan “Lauku sēta” dalībnieces Arta Brūvere un Violeta Stepanova, gan arī šova “Talantu fabrika” zvaigzne dziedātāja Linda Kalniņa jeb Lily!

Viņa mūziķes karjeru uzsāka pirms vairāk nekā desmit gadiem TV šovā “Talantu fabrikā”, kur iepazinās ar Donu. Abi sāka dziedāt duetā un iekaroja Latviju ar liriskām mīlas dziesmām. Dons un Lily arī apprecējās un devās uz Angliju, kur lielākoties darbojās ārpus mūzikas lauciņa.

Diemžēl viņu laulība izjuka, un pirms vairākiem gadiem Dons atgriezās Latvijā, lai atkal pievērstos mūzikai. Savukārt Lily palika Londonā, kur darbojās stila un skaistumkopšanas industrijā, bet pērn strādāja pie sava dziesmu albuma. Tagad Lily nolēmusi izmēģināt veiksmi aktrises karjerā, piesakoties konkursā uz lomu seriālā “Viņas melo labāk.” Vai viņa būs starp desmit finālistiem, lems seriāla producenti un skatītāji.

 

 

Kasjauns.lv/Foto: no izdevniecības "Rīgas Viļņi" arhīva