foto: Mārtiņš Ziders
Liene Šomase beidzot atradusi savu ĪSTO un uzplaukusi
Liene Šomase šajā pavasarī uzplaukusi.
Slavenības
2017. gada 27. aprīlis, 05:41

Liene Šomase beidzot atradusi savu ĪSTO un uzplaukusi

Kasjauns.lv

Dziedātāja Liene Šomase pavasari sagaida ar košām krāsām apģērbā, prieku par veiksmīgiem projektiem un laimi ģimenē. Šai pavasarī Lienes acis mirdz sevišķi spoži – jau vairākus mēnešus viņa ir laimīga attiecībās ar bijušo volejbolistu Gintu Gulbi.

foto: Ekrānuzņēmums no "Facebook",
Šopavasar Liene ar draugu Gintu Gulbi atpūtas brīdī Krievijā.

Pirmā Lienes un Ginta kopīgā iziešana sabiedrībā notika „Mikrofona ierakstu” 20 gadu svinībās. Tur Liene no fotozibšņiem kopā ar jauno draugu vairījās. Jau drīz pēc tam Liene sociālajos tīklos sāka ievietot fotoattēlus, pēc kuriem varēja nojaust – attiecībās ar Gintu viss ir ļoti labi. Te Liene ar meitu un jauno kavalieri sabiedrībai atrādījās Ziemassvētku laikā pie eglītes, te kopā dodoties darba braucienā uz Krieviju.

Lienes Šomases dzīve

gallery icon


Žurnāls „Kas Jauns” Lieni satika galerijā „Istaba”. Visa mūziķes būtība norādīja, ka tauriņi vēderā nav rimuši, sieviete laimē staroja. Taujāta, vai dzīvesprieks un pavasarīgais noskaņojums saistīts arī ar uzplaukušajām attiecībām, Liene, nedaudz samulsusi, atzina, ka stāstu, kā satikusi jauno mīlestību, nevēlas atklāt, jo jau agrāk ir apdedzinājusies, par daudz iepazīstinot sabiedrību ar privātām lietām. „Bija gadi, kad varbūt īsti nesapratu, kas ir attiecības. Tad pa labi, pa kreisi stāstīju par tām. Kad patiešām apzinos un novērtēju, kas ir attiecības un mīļotais vīrietis, gribas to ļoti sargāt,” aizdomājoties sacīja Liene.
Šomasei līdz šim attiecībās nav veicies pārāk spoži – lielu iemīlēšanos brīži mijušies ar sagrautām attiecībām, un šķiršanos pavadījuši pat skandāli. Piemēram, šķiršanās no bijušā hokejista Bruno Holsta. Dziedātāja bijušo mīlnieku apsūdzēja automašīnas un naudas zādzībā un vēl krietnu laiku pēc šķiršanās sociālajos tīklos atgādināja Holstam, ka gaida, kad viņš nokārtos vecos parādus. Pēc mūziķes sacītā, Bruno vairākus mēnešus dzīvojis pie Lienes. Par dzīvokli un pārtiku viņa maksājusi viena, bet Bruno pa kluso pārdevis viņas automašīnu, naudu savācot sev, un izgaisis, uz atvadām vēl nozogot 800 eiro. Pērn Holsts apprecējās.
Pagājušajā vasarā uzvirmoja runas par dziedātājas attiecībām ar dizaina mākslinieku Gosh, īstajā vārdā Guntaru Ošenieku. Abi kopā apmeklēja Laimas Vaikules koncertus Dzintaru koncertzālē, kā arī festivālu „Summer Sound”.
Arī pirms tam ar meitas Gabrielas tēvu Mārtiņu Samuli kopdzīve neizdevās. Nepilnu gadu pēc meitas nākšanas pasaulē Šomase un Samulis nolēma iet katrs savu ceļu, turpinot rūpēties par kopīgo atvasi. Drīz pēc šķiršanās Lienei bija randiņu periods. Dziedātāja tika manīta nu jau aktrises Agneses Zeltiņas šķirtā drauga Rūdolfa Brēmaņa, kā arī sportista Tāļa Bangas sabiedrībā, gadu vēlāk – kopā ar uzņēmēju Alvi Sāru. Taču šīm attiecībām nebija lemts ilgs mūžs.

Liene Šomase šovā "Dziedi ar zvaigzni"

Liene Šomase kopā ar motorsportistu Jāni Vinteru izcīnīja uzvaru TV3 šovā "Dziedi ar zvaigzni” 2007. gadā.

gallery icon

Liene Šomase seriālā "Svešā dzīve"

Liene Šomase seriālā "Svešā dzīve" 2007. gadā.

gallery icon