foto: Ekrānuzņēmums no "Facebook",
Kas ir Porziņģa slavenā draudzene? Apskaties, ar kādām bildēm viņa dalās soctīklos
Kristapa Porziņģa brālis Jānis ar modeli Gabrielu Nīriju sabiedrībā iziet jau no šā gada sākuma.
Slavenības
2017. gada 26. aprīlis, 15:40

Kas ir Porziņģa slavenā draudzene? Apskaties, ar kādām bildēm viņa dalās soctīklos

Kasjauns.lv

Kamēr Latvijas labākais basketbolists Kristaps Porziņģis pārliecināts, ka viņa dzīves mūža mīla būs latviešu meitene, vecākais brālis Jānis Porziņģis sev draudzeni atradis ASV.

Jāņa Porziņģa draudzenes Gabrielas Nīrijas dzīves un darba ainiņas

gallery icon

Lai arī tagad NBA kluba Ņujorkas „Knicks” uzlecošā zvaigzne Kristaps Porziņģis jau atgriezies uz vasaras brīvdienām Latvijā, vēl Lieldienas Porziņģi svinēja ziemas sezonas mītnesvietā Ņujorkā. Svētkus brāļi Porziņģi – Kristaps, Mārtiņš un Jānis – pavadīja kopā, priecājoties par silto laiku Ņujorkā. Pastaigā pa Centrālparku viņiem pievienojās arī Jāņa amerikāņu draudzene Gabriela.
Runas par Jāņa un Gabrielas jūtām pirmoreiz parādījās janvārī, kad vērīgākie brāļu Porziņģu fani Jāņa blogā ievēroja viņu kopā ar kādu vēl līdz šim neredzētu eksotiska izskata dāmu. Tagad izskatās, ka Jāņa un amerikānietes Gabrielas Nīrijas jūtas ir ļoti nopietnas. Pāris nevairās no apkārtējo uzmanības un sociālajos tīklos publisko attēlus, kuros redzami kopā, kā arī velta viens otram mīlestības pilnus vārdus. 
Sentluisā, Misūri štatā, dzimušajai Gabrielai ir 24 gadi, un viņa ir modele. Jauniete atpazīstamību ASV iemantoja 18 gadu vecumā, pateicoties dalībai modeļu konkursā „America’s Next Top Model”. Jau pirms tam jaunietei bija pieredze modeles gaitās, jo viņa ir Barbizonas modeļu skolas absolvente. Šova pirmajā epizodē, iepazīstinot ar sevi, modele izteicās, ka, tieši pateicoties dažādu rasu priekštečiem, viņas izskats ir tik unikāls un īpašs. Gabrielas mamma ir vāciete, bet tēvs – afroamerikānis.
Šova laikā jauniete atklāja, ka tēvs viņai dzīvē diemžēl nav bijis paraugs un vīrieša etalons, tāpēc viņai grūti uzticēties vīriešiem. 18 gadu vecā Gabriela atzina, ka uz randiņiem nestaigājot un bieži vien jūtoties kā „baltais zvirbulis” savas izcelsmes dēļ. Ilgi šovā viņa gan nenoturējās. Lai arī šova vadītāja pasaulslavenā supermodele Taira Benksa atzina, ka privātu sarunu laikā iepazinusi Gabrielu kā patīkamu meiteni, jau otrajā pārraidē Gabrielai šovs bija jāpamet. 
Neraugoties uz to, jauniete modes pasaulē tika pamanīta – jau drīz vien ar viņu līgumu parakstīja Ņujorkā bāzētā modeļu aģentūra „ID Models”. Šobrīd viņa ir aģentūras „Fenton Model Management” modele. Attiecību statusu savā „Facebook” lapā Gabriela gan nav mainījusi, aizvien atstājot norādi, ka ir brīva meitene.

Kristaps Porziņģis met acis uz ļoti pikantu "Playboy" modeli

Latvijas šā brīža slavenākais sportists Kristaps Porziņģis Ņujorkā dzīvo ar pilnu krūti, ko liecina viņa svaigākās darbības sociālajos tīklos. Par Kristapu ...

gallery icon

Porziņģis Liepājā paziņo, ka šovasar spēlēs Latvijas izlasē

atvijas basketbola spožākā zvaigzne Kristaps Porziņģis šovasar palīdzēs Latvijas basketbola izlasei Eiropas čempionāta finālturnīrā, Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas ...

gallery icon