foto: MONTIEL / Splash News/ Vida Press
Ronaldu dodas iepirkties. Līdzi dēls, miesassargi un dāma ar iespaidīgu figūru
Ronaldu ar kompāniju iepērkas Madrides centrā.
Slavenības
2017. gada 26. aprīlis, 14:00

Ronaldu dodas iepirkties. Līdzi dēls, miesassargi un dāma ar iespaidīgu figūru

Kasjauns.lv

Viens no planētas labākajiem futbola spēlētājiem, Spānijas futbola komandas "Real" uzbrucējs Krištianu Ronaldu duš Santušs Aveiru (32) manīts Madrides ielās, kur devies iepirkties.

Raibā kompānija, kurā bija pats Ronaldu, viņa dēls – Krištianu juniors, vairāki miesassargi un formīgā spāņu modele Džordžina Rodrigesa (23) vairākas stundas pavadīja iepērkoties Madrides centrā. Tas daudzos garāmgājējos izraisīja neviltotu interesi – daudzi notiekošo fotografēja un filmēja.

Ronaldu dodas iepirkties

Spānijas futbola komandas "Real" uzbrucējs Krištianu Ronaldu, viņa dēls – Krištianu juniors, vairāki miesassargi un formīgā spāņu modele Džordžina Rodrigesa ...

gallery icon

Ronaldu alga klubā ir 32 miljoni eiro, savukārt kopējie ieņēmumi (no reklāmām un citām aktivitātēm) aptuveni 85 miljoni eiro gadā.

Nesen mediji rakstīja, ka slavenais portugāļu futbolists kļūs par tēvu dvīņiem. Viņam tos iznēsā kāda surogātmāte Amerikas Savienotajās Valstīs. Līdz ar ziņām par gaidāmajiem bērniem, no jauna uzvirmojušas baumas par Ronaldu seksuālo orientāciju. Lai gan viņam vienmēr ir līdzās skaistas sievietes, nevienu viņš nav apprecējis un radījis kopīgus bērnus. Šobrīd sportistam esot romantiskas attiecības ar spāņu modeli Džordžinu Rodrigesu, savukārt pirms dažiem gadiem viņu vienoja piecus gadus ilgs romāns ar krievu modeli Irinu Šaiku. Tieši šo attiecību laikā Ronaldu izvēlējās kļūt par tēvu savam pirmdzimtajam ar surogātmātes palīdzību.

9.jūnijā Portugāles izlase Pasaules kausa kvalifikācijas spēlē viesosies Latvijā.